Προηγήθηκε στο α’, όμως ηττήθηκε με ανατροπή στο β’ η Κ16

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε η ομάδα Νέων του ΟΦΑ από το γήπεδο Λιβαδίων το πρωί της Κυριακής για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η οποία αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος δέχτηκε τέσσερα γκολ στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα από τους Νέους της τοπικής ομάδας.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ομάδα μας το σουτ του Κατάκη στο 16’ με τον Κόκκινο να αποκρούει ενώ στο 18’ ήταν η σειρά του Ιάσωνα Σκουλούδη να αποκρούσει το σουτ του Στριλιγκά. Οκτώ λεπτά αργότερα από όμορφη πάσα του Μίκα Τάρε ο Χριστοδούλου πλάσαρε για το 0-1. Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 33’ με τον Σκουλούδη και πάλι να αποκρούει το φάουλ του Στριλιγκά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο β’ μέρος και μέσα σε 6 λεπτά έκαναν την ανατροπή. Αρχικά στο 50’ ο Απ. Κλάδος ισοφάρισε ενώ στο 56’ ο Πολιτάκης έκανε το 2-1. Παρά την προσπάθεια της ομάδας μας για ένα θετικό αποτέλεσμα τα Λιβάδια πέτυχαν άλλα δύο τέρματα σε ένα 6λεπτο και σφράγισαν την νίκη τους στο 69’ και στο 75’ με τον Εμμ. Κόκκινο για το 4-1. Πάντως στο 88’ ο Σταματίου σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφ σάϊντ και χάθηκε έτσι η ευκαιρία για την μείωση του σκορ.

Λιβάδια Κ16 (Άρης Μαραγκουδάκης): Κόκκινος, Απ. Κλάδος, Γ. Μαρής, Εμμ. Νύκταρης, Γ. Βάμβουκας, Στριλιγκάς, Κουγιουμουτζής, Ν. Κλάδος, Γ. Μαρής, Ανδ. Βάμβουκας, Κωστάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Αντ. Πολιτάκης, Δ. Κόκκινος, Καλυβιανάκης

ΟΦ Αρμένων Κ16 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Φασουλάς, Καλησπεράκης, Κ. Σκουλούδης, Μαλέτσας, Παυλάκης, Γεωργαλής, Μ. Τάρε, Χριστοδούλου, Λ. Τάρε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ράνσοου, Σταματίου, Αναγνωστάκης.

Προηγούμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο ΟΦΑ, νέα ήττα στα Λιβάδια (3-1)
Επόμενο άρθροΤο πάλεψε με Αστέρα Ρ. 1 η Κ14 αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-2)