Το πάλεψε με Αστέρα Ρ. 1 η Κ14 αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-2)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών η Κ14 του ΟΦ Αρμένων δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη του Αστέρα Ρεθύμνου 1 γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εντός έδρας για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με λιγοστές φάσεις και ένα γκολ. Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και απείλησε μόλις στο 8’ με το δυνατό σουτ του Φασουλά να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε μια γρήγορη αντεπίθεση να ανοίξουν το σκορ με τον Γιάννι στο 24’ με τους παίκτες του Παντελή Κατικά να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα όμως το όμορφα εκτελεσμένο φάουλ του Λευτέρη Τάρε κατέληξε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο δυνατός αέρας δεν άφησε περιθώρια για πολλές τελικές προσπάθειες και για τις δύο ομάδες με καλύτερη φάση για την ομάδα μας ένα ακόμη φάουλ του Λευτέρη Τάρε που πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών με τους κυανοκίτρινους να κάνουν το τελικό 0-2 στην εκπνοή του 70λέπτου με κοντινή προβολή του Παπαπαναγιώτου.

 

ΟΦ Αρμένων Κ14 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Αναγνωστάκης, Σταματίου, Ράνσοου, Λ. Τάρε, Μ. Τάρε, Καλησπεράκης, Φασουλάς, Ι. Κολυβάκης, Κ. Τάρε, Ξηράς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Φ. Ξένος, Γεωργιουδάκης, Σ. Αλεξανδράκης.

Αστέρας Ρεθύμνου Κ14 (Παναγιώτης Καραντάθας): Μπερέτης, Χύσκο, Κοζανίδης, Βιδιαδάκης, Κανανάϊ, Αζίζ, Αλεξάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Γιάνι, Παπαπαναγιώτου, Μαρίνοφ.

Έπαιξαν ακόμη οι: Λάχο, Καραμπατζάκης, Τζέρα, Πετράκης.

Προηγούμενο άρθροΠροηγήθηκε στο α’, όμως ηττήθηκε με ανατροπή στο β’ η Κ16
Επόμενο άρθροΤσίμπησε τον βαθμό, «χ»άθηκε μεγάλη ευκαιρία για «τρίποντο» με Κάλυβο (1-1)