Τσίμπησε τον βαθμό, «χ»άθηκε μεγάλη ευκαιρία για «τρίποντο» με Κάλυβο (1-1)

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας η οποία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και κατόρθωσε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1 με Κάλυβο).

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και μεγάλη προσοχή στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Κάλυβος απείλησε πρώτη δύο φορές με τον Χαριτάκη στο 12’ με προβολή αρχικά και με μακρινό σουτ στη συνέχεια της φάσης όμως η ομάδα μας είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 16’ με τον Αβντίαν να πλασάρει τον τερματοφύλακα αλλά τον Δ. Κλειδή να διώχνει σε κόρνερ. Στο 22’ ο Τσακάλι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αντωνόπουλο με τον διαιτητή κ. Βοσκάκη να δείχνει κίτρινη για θέατρο στον επιθετικό των «κόκκινων». Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με «λευκή» ισοπαλία.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν στην πρώτη καλή στιγμή να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση και γύρισμα του Μοσχονά ο Γ. Αντιασβίλι πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη δεν το έβαλαν κάτω και απείλησαν αρχικά με το φάουλ του Ν. Κολυβάκη στο 57’ να περνάει μόλις άουτ ενώ στο 58’ ο Μάνσε δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλάδο ο οποίος μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Γ. Βογιατζάκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73’ ο Τσόλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μοσχονά με τον κ. Βοσκάκη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Μάνσε ανέλαβε την εκτέλεση με τον Κλάδο όμως να αποκρούει πέφτοντας στην σωστή γωνία αλλά ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ σκόραρε για την ισοφάριση.

Η ομάδα μας κυνήγησε την ολική ανατροπή αλλά το φάουλ του Μάνσε στο 82’ μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Καλύβου ενώ στο 85’ ο Τσόλας βρέθηκε σε θέση βολής με τους αμυντικούς να τον ανακόπτουν τελευταία στιγμή πριν σουτάρει και το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος στην επιστροφή του πρώην Γενικού Αρχηγού Κώστα Θεοδωράκη ως αντίπαλος στο γήπεδο Αρμένων μετά από περίπου 4 χρόνια.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Καράλης, Ν. Κολυβάκης, Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε, Αβντίαν, Πολιτάκης (76’ Νιολάκης), Λεονάρντο (90’ Παυλάκης).

Κάλυβος (Μιχάλης Παπαδάκης): Κλάδος, Αντωνόπουλος, Ν. Σταρράς (65’ Ι. Βασσάλος), Δ. Κλειδής (78’ Θεοδωράκης), Γ. Αντιασβίλι (88’ λ.τ. Μπροτζάκης), Χαριτάκης, Α. Σπανουδάκης, Καρδαμίτσης, Κ. Αντιασβίλι (85’ Χνάρης), Μ. Σπανουδάκης, Μοσχονάς.

Προηγούμενο άρθροΤο πάλεψε με Αστέρα Ρ. 1 η Κ14 αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-2)
Επόμενο άρθροΕξαιρετική παρουσία στο εορταστικό τουρνουά του Άρη Ρεθ. για την Κ8 του ΟΦΑ