Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΑ, νέα ήττα στα Λιβάδια (3-1)

Άλλη μια ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα έχασε η ομάδα μας κόντρα στα Λιβάδια καθώς εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από μισή ώρα και φυσιολογικά ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια επέστρεψαν με την σειρά τους στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν μόλις στο 2’ με τον Γιώργο Βογιατζάκη να επιχειρεί την σέντρα σουτ και τον Βαρδιάμπαση να μπλοκάρει. Στο 20’ ο Δ. Χνάρης άνοιξε το σκορ ενώ στο 25’ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 με τον Αποστολάκη να διώχνει ενστικτωδώς το πλασέ του Ζ. Κωστάκη. Εννέα λεπτά αργότερα ο Δ. Χνάρης και πάλι σημείωσε το 2-0 για τα Λιβάδια που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη προσπάθησε ο ΟΦΑ να αντιδράσει και είχε μια καλή στιγμή στο 53’ με το φάουλ του Μάνσε να περνάει λίγο άουτ ενώ στο 55’ έγινε μια δύσκολη φάση όταν ο Ν. Κολυβάκης φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Β. Παπαδάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βοσκάκη να δείχνει όμως παίζεται. Στο 57’ ο Σ. Σωπασής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως στο 69’ ο Δ. Χνάρης με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε σχεδόν όποιον βρέθηκε μπροστά του έγραψε το 3-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γιώργος Βογιατζάκης ανατράπηκε καθαρά από τον Μ. Ζερβό μέσα στην περιοχή με τον Μάνσε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 3-1. Αν και υπήρχε αρκετός χρόνος για κάτι καλύτερο οι «κόκκινοι» αν και πίεσαν για να μειώσουν και να μπουν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος τελικά δεν μπόρεσαν τίποτα περισσότερο με τελευταία καλή στιγμή ένα φάουλ του Τσόλα στο 93’ το οποίο απέκρουσε ο Βαρδιάμπασης με γροθιές.

Λιβάδια (Νίκος Μαθιουδάκης): Βαρδιάμπασης, Σωπασής, Μ. Ζερβός, Β. Παπαδάκης, Μαγάκης, Γ. Μαρής (67’ Ε. Ζερβός), Δ. Χνάρης, Κουγιουμουτζής, Ε. Μαρής, Η. Χνάρης, Ζ. Κωστάκης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Γερωνυμάκης (67’ Λεονάρντο), Ν. Κολυβάκης, Καράλης (82’ Ν. Πολιτάκης), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε, Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο αποτέλεσμα της κλήρωσης για ένα μηχανάκι CRYPTON
Επόμενο άρθροΠροηγήθηκε στο α’, όμως ηττήθηκε με ανατροπή στο β’ η Κ16