Φόρο τιμής στον εκλιπόντα Γεώργιο Χ. Κτιστάκη

Ξεχωριστή και έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η αναμέτρηση Ο.Φ Αρμένων – Φοίνικας που διεξήχθη την Πέμπτη στο γήπεδο των Αρμένων.

Το παιχνίδι για την εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ τεχνολογία έγινε στη σκιά του αδόκητου χαμού, πριν από λίγες μέρες του μέλους του ΔΣ Ο.Φ.Α Γιώργου Κτιστάκη του Χαράλαμπους.  Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ο.Φ.Α στο γήπεδο των Αρμένων χωρίς τον “Κτίστη”, και ο αγαπημένος του σύλλογος, ο πρόεδρος και το ΔΣ δεν τον ξέχασαν.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ο.Φ.Α Γιώργου Δρουδάκη, η ομάδα από την ημέρα που ο Γιώργος Χ. Κτιστάκης έφυγε από τη ζωή και μέχρι το  τέλος του πρωταθλήματος σε όλα τα παιχνίδια της θα φοράει μαύρη στολή ως ένδειξη πένθους για έναν άνθρωπο που την αγάπησε τόσο πολύ και πρόσφερε απλόχερα από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της. Με σύνθημα “Στην καρδιά μας για πάντα…Γ.Χ.Κ 19-2-2023” οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ. Αρμένων φώναξαν..στον “Κτίστη” ότι είναι εδώ στον αγαπημένο του χώρο.

Παράλληλα πριν την έναρξη του παιχνιδιού έλαβε χώρα λιτό και συγκινητικό τελετουργικό που είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του Ο.Φ.Α, τον οποίο συνέδεε στενή φιλία με τον εκλιπόντα. Άπαντες λοιπόν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, διαιτητές, παρατηρητές άφησαν στη θέση που παρακολουθούσε ο Γ.Χ. Κτιστάκης, τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας από ένα λευκό τριαντάφυλλο. Εκεί που είχε τοποθετηθεί μία φωτογραφία με το αγέρωχο βλέμμα του…και τους κοιτούσε όλους με τόση αγάπη και στοργή…

Γιώργη και πάλι ήσουν εκεί… Όπως θα είσαι για πάντα…

Πηγή: Rethymnosporth

ttps://rethymnosports.gr

 

Προηγούμενο άρθροΝτέρμπι στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο Ο.Φ.Α απέναντι στη Δόξα Πλατανέ