Ντέρμπι στους Αρμένους

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε στο γήπεδο των Αρμένων τον Φοίνικα Σελλίων. Οι δυο ομάδες θέλανε απεγνωσμένα το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό τη βαθύτατη θλίψη της απώλειας τουΓεωργιου Χ. Κτιστάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α είχε την υπεροχή των κινήσεων. Η ομάδα των Αρμένων ήταν πολύ σωστά στημένη στο γήπεδο και με όπλο της την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την αλληλοκάλυψη  στην άμυνα έδειχνε ικανός να κερδίσει το παιχνίδι. Παρά την υπεροχή στη κατοχή, την κυκλοφορία και την τακτική ο Ο.Φ.Α στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, πέρα από μερικές προσπάθειες με μακρινά σουτ που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα των Σελλίων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά έγινε ακόμη πιο έντονη η πίεση που ασκούσε ο Ο.Φ.Α. Η ομάδα των Αρμένων δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες επιτιθέμενη κυρίως από την αριστερή μεριά. Οι Καργάκης, Βογιατζάκης και Τάρε βρέθηκαν πολλές φορές σε καλή θέση να βάλουν την ομάδα μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να το καταφέρνουν. Σαν να μην έφτανε η ατυχία και η αστοχία των Αρμένων, οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή. Ο Μαστρογιαννάκης ευστόχησε στο 71′ από τα έντεκα βήματα βάζοντας τον Φοίνικα μπροστά στο σκορ. Ο Ο.Φ.Α δεν πτοήθηκε από την εξέλιξη του αγώνα και ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεση του δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Ο.Φ.Α πάλεψε για την ισοφάριση χωρίς όμως την πετύχει.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Φοίνικα να φεύγει με το τρίποντο αυξάνοντας την διαφορά από τους τελευταίους της βαθμολογίας. Ο Ο.Φ.Α για άλλη μια αγωνιστική είχε εξαιρετική εμφάνιση, όμως του έλειψε για άλλη μια φορά το γκολ. Η ομάδα των Αρμένων κοιτάει ήδη το επόμενο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια στενεύουν καθώς κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό.

Ο.Φ.Α

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Π., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α., ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Π., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΕΛΛΙΩΝ

ΖΟΥΡΜΑΚΗΣ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ, ΚΟΥΓΚΑ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι., ΠΥΛΟΥ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΑΛΛΟΝΑΚΗΣ, ΚΟΤΣΙ

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στη Σοχώρα
Επόμενο άρθροΦόρο τιμής στον εκλιπόντα Γεώργιο Χ. Κτιστάκη