Ήττα για τον Ο.Φ.Α στη Σοχώρα

Σήμερα ο Ο.Φ.Αρμένων φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας από τον Ρεθυμνιακό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έδειξαν πόσο πολύ θέλουν την νίκη. Ο Ο.Φ.Α διαμαρτύρεται έντονα για ένα γκολ του Ανυφαντάκη στο 8′, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλα και για ένα γκολ του Γασπαράκη στο 13′ το οποίο επίσης ακυρώθηκε, με τον διαιτητή να υποστηρίζει ότι έγινε χέρι. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 27′ με γκολ του Ξεπαπαδάκη. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν παρόμοια με αυτή του πρώτου. Τα “δελφίνια” είχαν την κατοχή της μπάλας και καταφέρανε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με το Σπυριδάκη στο 53′ , διαμορφώνοντας το 2-0. Με το δεύτερο γκολ η ομάδα των Αρμένων αφυπνίστηκε, ανέβασε στροφές και πήρε μέτρα στο γήπεδο απειλώντας την αντίπαλη εστία. Στο 73′ ο Ο.Φ.Α μείωσε με τον Καργάκη σε 2-1. Το παιχνίδι απέκτησε εντελώς διαφορετική εικόνα μετά το γκολ, με τις δύο να πιέζουν δίνοντας πολύ δυνατές μονομαχίες. Στο 83′ οι γηπεδούχοι βρήκαν τέρμα κάνοντας το 3-1 με τον Βρεττό, βάζοντας τέλος στο ματς.

Ο Ο.Φ.Α γνώρισε άλλη μια ήττα, η οποία όμως συνδυάστηκε με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Το γεγονός ότι η ομάδα των Αρμένων παρουσιάζει τόσο καλή εικόνα δίνει ελπίδες σε όλους για τη συνέχεια. Ο δρόμος για το τέλος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ρεθυμνιακός

ΤΡΙΠΟΔΙΑΝΟΣ, ΠΡΥΙΝΙΑΝΑΚΗΣ, ΧΥΣΚΟ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΖΙΔΗΣ, ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣΙ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Ο.Φ Α

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ , ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Π., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α., ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Κτιστάκη του Χαραλάμπους
Επόμενο άρθροΝτέρμπι στους Αρμένους