Φιλική νίκη με..αγγλικό σκορ κόντρα σε Μέλαμπες-Εκτός και ο Μανουσάκης

Στο τελευταίο φιλικό έστω προπονητικού χαρακτήρα η ομάδα μας έδειξε αρκετά καταπονημένη από την έντονη περίοδο προετοιμασίας και επικράτησε με το χορταστικό 3-2 κόντρα στην αξιόμαχη και ανανεωμένη ομάδα των Μελάμπων που έδειξε ότι φέτος θα είναι ακόμη πιο αγωνιστική και σε σχέση με πέρυσι.

Για την ιστορία τα γκολ του ΟΦΑ πέτυχαν οι Σκουλούδης, Βασαδάκης (πεν.) και Γιάννης Π. Γαλερός ενώ για τους Αγιοβασιλιώτες σκόραραν ο Κυριάκος Λίτινας και ο Μάριο Γκινιάκα (πεν.).

Το δυσάρεστο για τον Σήφη Μανωλούδη έχει να κάνει με τον τραυματισμό και μάλιστα σε μια ανύποπτη φάση του Στέλιου Μανουσάκη ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Υπάρχει όμως και ευχάριστο για τον τεχνικό των “κόκκινων” και έχει να κάνει με την πιο σύντομη επιστροφή του Λεονάρντο Λεσάϊ στις προπονήσεις καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση από τον γιατρό που τον παρακολουθεί αναμένεται να δώσει το παρών σε περίπου ένα μήνα και να ακολουθήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι παίκτες μας ξεκουράστηκαν σήμερα ενώ αύριο Παρασκευή έχουν την τελευταία προπόνηση καθώς το Σαββάτο ακολουθεί ρεπό ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι αλλά και με φορτισμένες μπαταρίες για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στα Γεράκια Γερανίου Φωκά εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Προηγούμενο άρθροΦιλικό δίτερμα με Μέλαμπες σήμερα-Ένα μήνα εκτός ο Καραλής
Επόμενο άρθροΧωρίς έξι ο ΟΦΑ στο Γεράνι για το Κύπελλο-Συναποφάσισαν παίκτες-προπονητής για τους αρχηγούς