Φιλικό δίτερμα με Μέλαμπες σήμερα-Ένα μήνα εκτός ο Καραλής

Φιλικό ξεμούδιασμα θα περιλαμβάνει η σημερινή προπόνηση για τον ΟΦΑ καθώς μετά και από αίτημα από την Αγιοβασιλιώτικη ομάδα-που έγινε δεκτό από τους “κόκκινους”- ώστε να ξεκινήσει το δικό της μοντάρισμα για την Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα στις 20.00 στο γήπεδο Αρμένων.

Το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι ώστε και η ομάδα μας να έχει ένα ακόμη ματς στα πόδια της πριν τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάνε την Κυριακή με το ματς Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στα Γεράκια Γερανίου θα έχει διάρκεια συνολικά 60 λεπτών (δύο 30λεπτα με μικρή παύση ενδιάμεσα) με τον Σήφη Μανωλούδη να έχει ακόμη μια ευκαιρία να τσεκάρει το επίπεδο αγωνιστικής αλλά και τακτικής ετοιμότητας των παικτών του.

Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του όχι μόνο για σήμερα αλλά και για τον επόμενο περίπου ένα μήνα τον Πέτρο Καραλή καθώς ο αμυντικός του ΟΦΑ υπέστη πριν από μερικές μέρες ρήξη έξω μηνίσκου. Ο Καραλής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία μεθαύριο ώστε να ξεκαθαριστεί εάν θα χρειαστεί επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ή αν θα είναι εφικτό να την αποφύγει με τους ανθρώπους της ομάδας μας (παίκτες, προπονητής, διοίκηση) να εύχονται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα.

Επίσης εκτός λόγω του γνωστού τραυματισμού είναι εδώ και λίγο καιρό οι Νίκος Μαλετσάς και αμφίβολος ο Στράτος Νιολάκης. Ακόμη απόντες θα είναι οι Νώντας Γ. Κολυβάκης, Χρήστος Κοσμίδης και Γιώργος Ανυφαντάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με τον Γιώργο Βογιατζάκη εκτός απροόπτου να είναι στη διάθεση του Μανωλούδη.

Προηγούμενο άρθροΑποχώρηση Κονδύλη από τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΦιλική νίκη με..αγγλικό σκορ κόντρα σε Μέλαμπες-Εκτός και ο Μανουσάκης