Χωρίς έξι ο ΟΦΑ στο Γεράνι για το Κύπελλο-Συναποφάσισαν παίκτες-προπονητής για τους αρχηγούς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ρεθύμνου με τους παίκτες να είναι πλέον έτοιμοι για την αναμέτρηση με τα Γεράκια Γερανίου εκτός έδρας σε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες (11.30). Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.
Ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης ανακοίνωσε την τελική 18άδα με απώλεια της τελευταίας στιγμής τον νεαρό Στράτο Νιολάκη λόγω μιας αδιαθεσίας που τον ταλαιπώρησε την παραμονή του αγώνα.
Εκτός πλάνων για τον προπονητή των “κόκκινων” θα είναι για επαγγελματικούς λόγους οι Γιώργος Βογιατζάκης, Γιώργος Ανυφαντάκης. Επίσης απόντες θα είναι οι Νίκος Μαλετσάς, Πέτρος Καραλής, Στέλιος Μανουσάκης όπως και ο τιμωρημένος από την περυσινή χρονιά Κώστας Βασαδάκης -εκτίει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του- ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τσαπόκου ο οποίος είναι αμφίβολος λόγω ίωσης αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα του.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΑ για το ματς με την νεοσύστατη ομάδα του Γερανίου είναι οι εξής:
Μενιουδάκης, Ν.Γ. Κολυβάκης, Κατάκης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Βαρδουνιώτης, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Πολιτάκης, Τσόλας, Μάνσε, Ι.Ε. Γαλερός, Τσαπόκου, Ι.Π. Γαλερός, Κριτσιώτης, Παυλάκης, Κτιστάκης. 
Πεντάδα αρχηγών για τον ΟΦΑ φέτος
Κατόπιν πρότασης-συζήτησης του τεχνικού της ομάδας μας Σήφη Μανωλούδη και σύμφωνης γνώμης από πλευράς των παικτών ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί του ΟΦΑ για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Αυτοί θα είναι κατά σειρά οι Γιώργος Βογιατζάκης, Βασίλης Τσόλας, Νίκος Κολυβάκης, Έρλιντ Μάνσε, Άκης Κασιάρας με τον έμπειρο μέσο να είναι πλέον ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας μας ενώ οι τρεις επόμενοι προέρχονται από τις Ακαδημίες μας και είναι βασικά στελέχη του ΟΦΑ. Αναφορικά με τον νεοαποκτηθέντα κεντρικό αμυντικό έχει δείξει από τα πρώτα φιλικά τον δυναμικό του χαρακτήρα αλλά και την ικανότητα να εμψυχώνει και να δίνει κατευθύνσεις στους συμπαίκτες του.
Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη με..αγγλικό σκορ κόντρα σε Μέλαμπες-Εκτός και ο Μανουσάκης
Επόμενο άρθρο“Χ”αμένη ευκαιρία για ΟΦΑ να πάρει το διπλό στο Γεράνι (1-1)