“Χ”αμένη ευκαιρία για ΟΦΑ να πάρει το διπλό στο Γεράνι (1-1)

????????????????????????????????????

Πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να κλειδώσει την νίκη της μένοντας στο 1-1 με την νεοφώτιστη ομάδα των Γερακίων Γερανίου για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Το θετικό που κρατάει ο ΟΦΑ είναι ότι αγωνίστηκε με μια νεανική ομάδα μ.ο. ηλικίας σχεδόν 18 ετών που παίρνει εμπειρίες σε κάθε παιχνίδι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια σε Κύπελλο αλλά και σε Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη αν και δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο όπου εμφανίστηκαν νευρικοί, απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις μέσα σε ένα 5λεπτο αρχικά στο 12′ με την κεφαλιά του Πενθερουδάκη να περνάει άουτ και τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ι.Π. Γαλερού να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 16′ ο Ι.Π. Γαλερός σούταρε από πλάγια θέση με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή και τον Κτιστάκη να σουτάρει στην επαναφορά και τον νεαρό Αχιλλέα Μαρινάκη να μπλοκάρει. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα σουτ του Μάνσε στο 40′ το οποίο ήταν άστοχο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη αφυπνίστηκαν και ανέβασαν ρυθμούς πιέζοντας για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για την νίκη. Πρώτη καλή στιγμή όμως ήταν ένα φάουλ του Δαμανάκη στο 51′ με τον Κολυβάκη να διώχνει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσόλας κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή αλλά το πλασέ από πλάγια θέση έδιωξε ο Μαρινάκης. Στο 57′ όμως σε μια παρόμοια φάση μετά από σύγχυση στην άμυνα ο Τσόλας κέρδισε και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΑ.

Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη χωρίς να καταφέρνει να τελειώνει τις φάσεις με γκολ με τον Σκουλούδη σε δύο προσπάθειες στο 60′ και στο 65′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Γερανιωτών ο οποίος μπλόκαρε στην πρώτη και απέκρουσε στην δεύτερη. Το ίδιο έκανε και στο 64′ σε ένα σουτ του Μάνσε. Για να φτάσουμε στο 70′ όταν ο Δαμανάκης με όμορφο σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Κολυβάκη για το 1-1. Οι “κόκκινοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Μάνσε στο 78′ και στο 83′ να είναι άστοχος. Λίγο πριν το τέλος ο Τσόλας σούταρε με τον Μαρινάκη να σώζει εκ νέου ενώ στο 90′ ο Κτιστάκης σούταρε δίπλα από το δοκάρι με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μένει μέχρι τέλους.

Την επόμενη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή 22/9 τον πολύ δυνατό και φέτος Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων (16.30)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαρής, Συργούνη, Ψωφάκης.

ΓΕΡΑΚΙΑ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΦΩΚΑ (Γιάννης Μαρινάκης): Αχ. Μαρινάκης, Ασμαργιανάκης, Χρυσανθίδης (89’ Δ. Νικολακάκης), Κ. Τζιφάκης, Γ. Σηφακάκης, Χ. Τζιφάκης, Ι. Μαρινάκης (73’ Γ. Μαρινάκης), Καριλάκης, Ματθαιακάκης, Δαμανάκης, Καπετανάκης (66’ Γ. Νικολακάκης, 81’ Π. Νικολακάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σήφης Μανωλούδης): Ε.Γ. Κολυβάκης, Κριτσιώτης, Ν. Κολυβάκης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Βαρδουνιώτης (46’ Τσόλας), Κ. Σκουλούδης, Ι.Π. Γαλερός (73’ Τσαπόκου), Μάνσε, Κ. Κτιστάκης.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς έξι ο ΟΦΑ στο Γεράνι για το Κύπελλο-Συναποφάσισαν παίκτες-προπονητής για τους αρχηγούς
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς Γεράκια Γερανίου-ΟΦΑ