Το πάθος δεν ήταν αρκετό για τον Ο.Φ.Α στα Σελλιά

Σήμερα Τετάρτη, ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στα Σελλιά. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι από τα πολλά συνεχόμενα που έχουν κληθεί να δώσουν οι ομάδες το τελευταίο διάστημα.

Στο πρώτο μέρος ο Ο.Φ.Α μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 10′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Μάντσε έξω από την περιοχή. Το προβάδισμα δεν διατηρήθηκε για πολλή ώρα καθώς οι γηπεδούχοι δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό ένα αντικανονικό μαρκάρισμα του Ματζοράκη μέσα στη περιοχή έφερε τον καταλογισμό πέναλτυ. Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν και πήραν προβάδισμα. Το ματς κύλησε σε πολύ έντονο ρυθμό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρμένοι πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Απείλησαν την αντίπαλη εστία με στημένες φάσεις χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 80′ μετά από μια φάση διαρκείας οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα με σουτ εντός της περιοχής. Η ομάδα των Αρμένων πίεσε στον εναπομείναντα χρόνο και έκανε τρομερή προσπάθεια να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να βρει τέρμα.

Το παιχνίδι τελείωσε με την ομάδα των Σελλίων να φεύγει με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Για τον Ο.ΦΑ τα παιχνίδια που απομένουν είναι όλα τελικοί και θα τα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο.ΦΑ (Τριχάκης Μιχάλης)

ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΧΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΦΙΤΣΙΟΣ, ΤΑΡΕ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΕΛΛΙΩΝ

ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ, ΣΟΥΡΣΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΝΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΤΣΟ, ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΆξιζε κάτι καλύτερο ο Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΠήρε τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο ο Ο.Φ.Α στο Σπήλι