Άξιζε κάτι καλύτερο ο Ο.Φ.Α

Την Κυριακή το απόγευμα Ο.Φ.Α φιλοξένησε στο γήπεδο του την ομάδα του Γερανίου. Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον όπως όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Αρμένων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι Και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και αρκετές φορές βρέθηκε μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αποκορύφωμα ήταν η χαμένη ευκαιρία του  Μάντσε ο οποίος δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 43′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στην περιοχή των Αρμένων και μετά από μία επαφή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πλεύρης ευστόχησαν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να γράφει 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλο πάθος και αποφασισμένοι να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με κύριους εκφραστές τους Καργάκη και Τριχάκη απείλησαν την αντίπαλη εστία και κατάφεραν μετά από ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Καργάκης να κερδίσουν πέναλτι. Ο Καργάκης ευστόχησε και το ματς ήρθε στα ίσια. Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μετά από ένα μαρκάρισμα του Ματζοράκη μέσα στην περιοχή των Αρμένων ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα. Ο Πλεύρης ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και έβαλε την ομάδα του γερανίου ξανά μπροστά στο σκορ. Η ομάδα του Ο.Φ.Α προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι με τον Τριχάκη στο 75′. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν γεμάτα ένταση όμως το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα των Αρμένων να φεύγει ηττημένη.

Ο οφα παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στις τελευταίες αγωνιστικές για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε. Στους εναπομείναντες αγώνες η ομάδα των Αρμένων θα κάνει το καλύτερο που μπορεί κυνηγώντας κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Συνθέσεις:

Ο.Φ.Αρμένων ( Μιχάλης Τριχάκης)

ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ (C), ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΤΡΙΧΑΚΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΤΣΟΛΑΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΤΑΡΕ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ,

Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κοζανίδης Στέλιος)

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΠΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΨΑΛΙΔΑΚΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΚΟΣ, ΠΕΤΡΟΓΡΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Αγωνίστηκαν: ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΆξιζε κάτι καλύτερο στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΤο πάθος δεν ήταν αρκετό για τον Ο.Φ.Α στα Σελλιά