Άξιζε κάτι καλύτερο στα Λιβάδια

Την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00 η ομάδα των Αρμένων φιλοξενήθηκε στα Λιβάδια σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες για όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως οι δυο ομάδες πρόσφεραν ένα όμορφο παιχνίδι σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των λιβαδίων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματα τους και γρήγορα το παιχνίδι απέκτησε πολύ έντονο και ανταγωνιστικό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν και απείλησαν την αντίπαλη εστία χωρίς να καταφέρουν να επιτύχουν το επιθυμητό τέρμα, ενώ παράλληλα πέτυχαν και ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σε ένα ημίχρονο που όλα έδειχναν ότι θα πάει ισόπαλο στα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι μετά από μία διαγώνια παλιά σχεδόν από τη μέση του γηπέδου βρέθηκαν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Αρμένων και ο Κωστάκης έβαλε μπροστά την ομάδα των λιβαδίων με 1-0 στο 43′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ. Πριν ολοκληρωθεί το 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μετά από μία όμορφη επίθεση ο Καργάκης βρέθηκε μπροστά στην αντίπαλη εστία και δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1 στο 48′. Με την ψυχολογία υπέρ του ο Ο.Φ.Α συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες Και προσπάθησε να μπει μπροστά στο σκορ. Στο 57′ όμως μετά από ένα μαρκάρισμα του Γασπαράκη, ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων, αφήνοντάς τους με δέκα παίκτες. Μετά την αποβολή η ομάδα των λιβαδίων βρήκε  περισσότερους χώρους στο γήπεδο και στο 74′ κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο σκορ, πάλι με τον Κωστάκη (74′). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν θέλοντας να τελειώσουν το ματς όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μεγάλο πάθος και αμύνθηκαν σωστά. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, όταν ο Ο.Φ.Α βρέθηκε τετ α τετ, με τον Τσόλα να μην καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα των αρμένων έφυγε ηττημένη από τα Λιβάδια. Ο τρόπος με τον οποίον εξελίχθηκε το παιχνίδι αφήνει τον Ο.Φ.Α με την πικρία καθώς άξιζε σίγουρα κάτι καλύτερο.  Ο Ο.Φ.Α δικαίως έχει παράπονο από την διαιτησία καθώς δεν δόθηκε καθαρό πέναλτυ σε χέρι αμυντικού των λιβαδίων στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο του αγώνα. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη την Κυριακή απέναντι στο Γεράνι.

Συνθέσεις

Ο.Φ.Αρμένων: Τριχάκης Μιχάλης

ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ (C), ΤΡΙΧΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΤΣΟΛΑΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ

Αγωνίστηκαν: ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι., ΤΑΡΕ, ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ

Α.Ο ΛΙΒΑΔΙΩΝ

ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΣΤΑΡΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΜΑΡΗΣ, ΣΩΠΑΣΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΜΑΡΗΣ, ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ, ΧΝΑΡΗΣ

Αγωνίστηκαν: ΚΛΑΔΟΣ, ΣΩΠΑΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΆξιζε κάτι καλύτερο ο Ο.Φ.Α