Ήττα για τον Ο.Φ.Α

Την Κυριακή το απόγευμα ο Ο.Φ.Αρμένων υποδέχτηκε την Ασή Γωνιά. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ο.Φ.Α που κυνηγά την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Αρμένων μπήκε δυνατά και προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ. Ένα περίεργο χτύπημα κόρνερ όμως των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα οδήγησε στο 0-1. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ύστερα από διαδοχικά λάθη στην άμυνα των Αρμένων οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα των Αρμένων να προχωρά σε αλλαγές προκειμένου να γίνει πιο επιθετική. Το κατάφερε απειλώντας αρκετές φορές με σουτ και κεφαλιές. Στο 75′ ο Ο.Φ.Α βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και όλοι πίστεψαν σε μια ανατροπή. Ο Ο.Φ.Α δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως λίγο πριν το τέλος του αγώνα δέχτηκε το 1-4, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η ήττα αυτή έβαλε την ομάδα των Αρμένων σε ακόμα πιο δυσμενή θέση. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη πρέπει να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατόν από τα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης στα Λειβαδιά.

Προηγούμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α επαινεί το ευ αγωνίζεσθαι
Επόμενο άρθροΆξιζε κάτι καλύτερο στα Λιβάδια