Πήρε τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο ο Ο.Φ.Α στο Σπήλι

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στο Σπήλι από την τοπική ομάδα. Όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα των Αρμένων ήθελε μόνο νίκη για να κυνηγήσει μέχρι τέλους την παραμονή της.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Αρμένων μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Επέβαλε γρήγορα το ρυθμό της και στο 20′ ο Ο.Φ.Α κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εξαιρετικά ο Καργάκης κάνοντας το 0-1 για την ομάδα των Αρμένων. Μία άσχημη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 23′ όταν μετά από ένα σκληρό φάουλ ο νεαρός επιθετικός των Αρμένων, Μίκα Τάρε  βρέθηκε στο έδαφος κρατώντας το χέρι του. Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τον Ο.Φ.Α να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την ομάδα του Ο.Φ.Α να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δείχνει πόσο πολύ θέλει το τρίποντο. Η εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ο.Φ.Α επιβραβεύτηκε με ένα δεύτερο γκολ στο 77′ με τον συνήθη ύποπτο Μιχάλη Καργάκη, ο οποίος μετά από πλάγιο άουτ και ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του βρήκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με το κακό του πόδι έβαλε τον Ο.Φ.Α μπροστά με δύο τέρματα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σπηλίου ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 92′ με τον Βασιλάκη.

Το τέλος του παιχνιδιού βρίσκει τον Ο.Φ.Α αγκαλιά με μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Τόσο οι τρεις βαθμοί όσο και η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας των Αρμένων δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Αρμένων εύχομαι περαστικά στον ποδοσφαιριστή Μίκα Τάρε και τον περιμένουν γρήγορα πίσω.

Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης)

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΤΣΟΛΑΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΤΑΡΕ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΞΕΝΟΣ, ΚΑΚΑΝΗΣ

Α.Ο ΣΠΗΛΙΟΥ

ΤΣΙΡΙΤΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΣΙΟΡΕΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΚΟΝΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΙ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΛΟΡΙΑΝΤ

 

 

Προηγούμενο άρθροΤο πάθος δεν ήταν αρκετό για τον Ο.Φ.Α στα Σελλιά
Επόμενο άρθροΠροετοιμασία για το Πασχαλινό τουρνουά από τον Ο.Φ.Α