Την περιμένει πολλή δουλειά

Με διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, συνεχίζουν οι παίκτες της Επισκοπής τις προπονήσεις τους στο ΔΑΚ Γάλλου. Η χθεσινή ήταν μόλις η 3η προπόνηση στη σειρά γι’ αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να βγάζει ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ όπου περιλαμβάνει πολύ μπάλα. Φυσικά, θα υπάρξει και τρέξιμο και μάλιστα αρκετό τόσο τη 2η με 3η εβδομάδα, όσο και στη Νάουσα εκεί όπου οι κυανόλευκοι θα αναζητήσουν χαμηλές θερμοκρασίες για να ανεβάσουν την ένταση αλλά και την «έκταση» της φυσικής τους κατάστασης.
Αυτές οι μέρες προσφέρονται για τη σταδιακή επαναφορά των παικτών με την μπάλα και τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, έπειτα από έναν μήνα απραξίας. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερες ασκήσεις γενικής αντοχής και φυσικά, χρόνος θα δοθεί -από ένα σημείο κι έπειτα- σε ασκήσεις υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.
Τα κομμάτια του τρανσίσιον θα δουλευτούν τόσο στη Νάουσα όσο και κατά την επιστροφή της ομάδας στην Κρήτη, αφού όλα αυτά συνάδουν με την ομοιογένεια.
Μέσα από τα οικογενειακά διπλά και δη από τα πολλά φιλικά παιγνίδια που θα δώσει η Επισκοπή από τις αρχές Αυγούστου, θα έρθει και η βελτίωση ως είθισται.

Ανυφαντάκης: «Είναι νωρίς για να πούμε κάτι»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης που έχει την ευθύνη του ρόστερ αλλά και των επιλογών του, αφήνει για την ώρα τα πολλά λόγια και μιλάει για δουλειά προκειμένου η Επισκοπή να γίνει γρήγορα ένα ομοιογενές σύνολο… «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε και να φτάσουμε σ’ ένα σημείο να γίνουμε ομάδα με αυτή καθ’ αυτή την έννοια της λέξης. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση κι αυτό είναι πολύ θετικό. Θα δουλέψουμε πολύ με μπάλα αλλά θα υπάρξουν και τα κομμάτια της αντοχής προκειμένου να αποκτήσουμε την απαραίτητη φυσική κατάσταση καθώς πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, πλέον, παίζει το τρανσίσιον.
Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά (Ντιαλό, Τάντιτς και Γκονζάλες (σ.σ. αναμένεται να υπογράψει) για να έχουμε μία σαφώς πιο πλήρη εικόνα».

Κλείνει ο Τζένσεν

Οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές έως και την Παρασκευή. Το Σάββατο θα δοθεί ρεπό και από την Κυριακή ξεκινάει σταδιακά ένα πιο βαρύ πρόγραμμα.
Επίσης την Παρασκευή, αναμένεται να έρθει ο Τάντιτς που είχε πάρει άδεια και μία ημέρα μετά, ο Αμπντούλ Ντιαλό.
Ο Ντάρκο Τζένσεν είναι ο παίκτης που αφήνει καλές εντυπώσεις ακολουθώντας για την ώρα κανονικά το πρόγραμμα. Ο Βρετανός επιθετικός θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα κληθεί να περάσει εντός της εβδομάδας από τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιο που δεν θα είναι διάρκειας παραπάνω από ένα χρόνο.

Δανεικός και πάλι ο Πουλάκης

Την ίδια στιγμή, με την ομάδα να έχει ενσωματωθεί κι επισήμως -για μία ακόμη χρονιά- ο Βαγγέλης Πουλάκης επιστρέφει στην ομάδα της Επισκοπής.
Ο νεαρός μέσος είχε έναν πολύ καλό β’ γύρο με τους κυανόλευκους. Ο Πουλάκης ανήκει στον Εργοτέλη και πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στη ρεθυμνιώτικη ομάδα. Φέτος δόθηκε και πάλι με την ίδια μορφή στην Επισκοπή προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της αλλά και για να βοηθηθεί ο ίδιος.
Ο Πουλάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησήτου για την εξέλιξη της υπόθεσης, τονίζοντας ότι του αρέσει που η Επισκοπή έδειξε εμπράκτως πόσο τον θέλει και πως αυτός και η ομάδα του σαν σύνολο θα επιδιώξουν να κάνουν χαρούμενο το κοινό τους.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΣαπαρέφσκα και του χρόνου στον ΟΠΕΡ
Επόμενο άρθρο«Φουντώνει» το μεταγραφικό παζάρι στο τοπικό