Σαπαρέφσκα και του χρόνου στον ΟΠΕΡ

Ακόμη ένα μέλος της περυσινής ομάδας του ΟΠΕ Ρεθύμνου, ανανέωσε την παραμονή του στο Ρέθυμνο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον σχεδιασμό των Ρεθυμνιώτων ενόψει της δεύτερης χρονιάς τους στην Α1.

Ο λόγος για την Φίφη Σαπαρέφσκα, η οποία μετά από την άκρως επιτυχημένη και γεμάτη χρονιά με τον Ρεθυμνιώτικο σύλλογο, συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον ΟΠΕΡ για ένα ακόμη χρόνο. Η πολύπειρη ακραία, με τις τόσες παραστάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με μεγάλες ομάδες, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της και τη νέα χρονιά στον ΟΠΕΡ. Η παραμονή της Σαπαρέφσκα, αποκτάει μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς την ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το άθλημα και θεωρείται δεδομένο πως θα ηγηθεί και πάλι των προσπαθειών της ομάδας του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου.

«Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με την αθλήτρια Σαπαρέφσκα Φίφι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΠΕΡ για την ανανέωση της συνεργασίας του με την έμπειρη ακραία. Η Σαπαρέφσκα είναι η 6η παίκτρια του ΟΠΕΡ, η οποία ανανεώνει την συνεργασία της με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, μετά από τις Σμπυράκη, Χατζοπούλου, Τουρλίτη, Χατζοπούλου και Κατερίνη.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει ομάδα, αλλά όχι και πόλη
Επόμενο άρθροΤην περιμένει πολλή δουλειά