Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Αετού

Ολοκληρώθηκε το παζλ της νέας διοίκησης του Αετού Ανωγείων καθώς μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Μίλτο Πλουσή προσφέρθηκαν αρκετοί Ανωγειανοί να στηρίξουν το οικοδόμημα της ομάδας τους. Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε και τα μέλη του, αφενός είναι γνωστά στην περιοχή, αφετέρου υπόσχονται ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον Αετό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποια ονόματα που μπήκαν στο Δ.Σ. την τελευταία στιγμή, θεωρούνται ευχάριστες εκπλήξεις όπως είναι ο καλλιτέχνης Γιώργης Ξυλούρης ή Ψαρογιώργης.
Τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τρέχουν αυτές τις μέρες για να καλυφθούν οι ανάγκες της χρονιάς που έρχεται καθώς για τον Αετό επιδιώκουν να είναι ανταγωνιστικός και κυνηγός ενός πρωταθλήματος που θα έχει διαφορετικές προοπτικές στις χρονιές που έπονται.
Η εύρεση χρημάτων ποικίλει και εξαρτάται εν πολλοίς από την κινητοποίηση των διοικούντων. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί το ημερολόγιο της νέας ομάδας του Αετού.
Παράλληλα, οι επιχειρηματίες του χωριού αναμένεται να συνδράμουν ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός ενώ συνάντηση υπήρξε ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και στον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη Καφαλογιάννη.
Τέλος, ένα επιτελείο από την ομάδα δραστηριοποιείται σχετικά με τα μετεγγραφικά καθώς δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να ντυθούν στα μελανόλευκα.

Παρακάτω βλέπετε το συγκροτημένο πλέον Δ.Σ. του Αετού Ανωγείων:

Πρόεδρος: Μιλτιάδης Πλουσής
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Κουνάλης
Γενικοί αρχηγοί: Γιάννης Ξυλούρης – Γιάννης Σπαχής
Γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου: Γιώργος Μπαγκέρης
Ταμίας: Μιχάλης Νταγιαντάς
Έφορος και υπεύθυνος υλικού: Γιάννης Κεφαλογιάννης
Μέλη: Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) – Ελπίδα Καλλέργη – Βασίλης Ανδρεαδάκης – Κώστας Νταγιαντάς – Κώστας Πασπαράκης – Γιώργος Σμπώκος.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Επισκοπή
Επόμενο άρθροΗ πρώτη μεταγραφή στη Δόξα