Στο τέλος του ημιχρόνου κρίθηκε το ματς στη Σοχώρα (ήττα 4-1)

Παρά την αισιόδοξη εμφάνιση απέναντι στον ισχυρό Αστέρα Ρεθύμνου η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα 4-1 στο γήπεδο Σοχώρας.

Μόλις στο 5’ από λάθος της άμυνας και κλέψιμο του Ρότζεμ ο επερχόμενος Ρηγάκης με πλασέ στην πλάτη της άμυνας άνοιξε το σκορ για τους «κυανοκίτρινους». Στο 18’ και πάλι ο Ρότζεμ σημάδεψε το δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσόλας σε θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπαδάκη να αποκρούει σε κόρνερ το πλασέ υπό πίεση που επιχείρησε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ και στο 38’ ο Ρηγάκης με πλασέ και πάλι μετά από αδράνεια της άμυνας σημείωσε το 2-0. Ο Ν. Κολυβάκης στο 42’ απείλησε με φάουλ αλλά ήταν άστοχος για να έρθει στο 43’ ο Τσακάλι να γράψει το 3-0 «τελειώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη ο Τσόλας στο 51’ σούταρε μόλις άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με απ’ ευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 69’ ο Τσακάλι έκανε το γύρισμα με τον Τσόλα να πλασάρει από κοντά για το 3-1. Στο 76’ από ατομική προσπάθεια ο Ρότζεμ με πλασέ σημείωσε το τελικό 4-1 με τον Ελεζί πάντως στο 88’ να πλασάρει έξω από την περιοχή σε κενή εστία, με τον Παπαδάκη εκτός θέσης, αλλά να μην καταφέρνει να μειώσει σε 4-2.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Πρινιανάκης(65’ Βουτσάς) , Πετρίδης, Μαραθιανός, Παναγιωτάκης (70’ Γελαδάρης), Τσακάλι, Κοντορινάκης (65’ Μπουρνέλης), Βάρδας (65’ Σπυριδάκης), Ρότζεμ, Ρηγάκης, Χατζηάδης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης, Καράλης, Τσόλας (85’ Γαλερός), Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης (57’ Αβντίαν), Μάνσε (57’ Γερωνυμάκης), Τσακάλι (70’ Ελεζί), Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΜπορούσε και την νίκη, πήρε τον βαθμό
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία-καταγγελία Δ.Σ. του ΟΦΑ για αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου σε παίκτη της ομάδας μας στο ματς με ΠΑΟ Αλφάς