Μπορούσε και την νίκη, πήρε τον βαθμό

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο Αλφάς ο ΟΦΑ αν και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από την λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟ Αλφάς στον πρώτο αγώνα του νέου προπονητή Σταύρου Καλαϊτζιδάκη στον πάγκο της ομάδας του Μυλοποτάμου.

Η αναμέτρηση γενικότερα ήταν ισορροπημένη όσον αφορά την δημιουργία φάσεων και από τις δύο ομάδες, με το γκολ να μην έρχεται τελικά και το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 17’ για τους «κόκκινους» όταν από έξυπνη κάθετη του Τσόλα ο Γ. Βογιατζάκης βρέθηκε σε θέση βολής όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στο 22’ ο Ν. Κολυβάκης εκτέλεσε φάουλ ο Σφενδύλης έχασε τον έλεγχο της μπάλας όμως και πάλι ο Γ. Βογιατζάκης με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Γ. Βογιατζάκης νικήθηκε από τον Σφενδύλη στο τετ α τετ που βρέθηκε με τον γκολκίπερ της Αφάς να διώχνει σε κόρνερ. Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Κονδύλης ο Τσακάλι απείλησε με γυριστό σουτ με τον Σφενδύλη να μπλοκάρει. Στο 32’ ο Τσακάλι και πάλι με σέντρα σουτ ήταν άστοχος ενώ το ίδιο έγινε και στο 42’ σε σέντρα σουτ του Κονδύλη.Το ημίχρονο έκλεισε με την Αλφά να φτάνει δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Σχοινάς στο 44’ και στο 45’ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 57’ ο Τσακάλι έκανε δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά την ομάδα μας να στέκεται καλά και να κλείνει τους χώρους ενώ γινόταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 82’ είχαμε ένα σπρώξιμο του Γ. Βογιατζάκη στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βοσκάκη να δείχνει παίζεται και το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα αλλά αρκετές φάσεις.

ΠΑΟ Αλφάς (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Σφενδύλης, Σχοινάς, Τσαχάκης, Μαρκούτσας, Γιαννόπουλος, Μπουμπάκης (76’ Κωστόπουλος), Ασουμανάκης, Αρχοντάκης, Αλεξίου-Καρασίδης, Χριστουλάκης, Τσαλόλης (65’ Καλαμούκης).

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης, Καράλης (76’ Πολιτάκης), Τσόλας (84’ Λεονάρντο), Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης (90’ Γαλερός), Μάνσε, Τσακάλι (62’ Γερωνυμάκης), Α. Βογιατζάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΚαλή εμφάνιση χωρίς αντίκρισμα κόντρα σε Ποσειδώνα (ήττα 0-2)
Επόμενο άρθροΣτο τέλος του ημιχρόνου κρίθηκε το ματς στη Σοχώρα (ήττα 4-1)