Διαμαρτυρία-καταγγελία Δ.Σ. του ΟΦΑ για αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου σε παίκτη της ομάδας μας στο ματς με ΠΑΟ Αλφάς

Από την διοίκηση της ομάδας μας έγινε επίσημη καταγγελία-διαμαρτυρία την περασμένη Παρασκεύη προς την Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής (ΕΠΣ Ρεθύμνου) αναφορικά με ένα δυσάρεστο αλλά και απαράδεκτο περιστατικό  που συνέβη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Αλφάς εκτός έδρας.

Αυτό έγινε λίγο πριν το τέλος του αγώνα (στο 86’) -και διαπιστώνεται ξεκάθαρα δυστυχώς από την προβολή του βίντεο της αναμέτρησης που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε θέλει στο διαδίκτυο στο παρακάτω σύνδεσμο (link).

Πρόκειται για την φάση περίπου στο 6.10’’ του παραπάνω βίντεο όπου ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Αλφάς αφού έχει μπλοκάρει την μπάλα προλαβαίνοντας τον παίκτη Γιάννη Γερωνυμάκη,  στη συνέχεια με τον δεύτερο πεσμένο κάτω προβαίνει σε μια βίαιη αντιαθλητική ενέργεια.

Η καταγγελία-διαμαρτυρία του Δ.Σ. του ΟΦΑ προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΡ στην οποία επισυνάπτεται το βίντεο της αναμέτρησης είναι η παρακάτω:

Αξιότιμοι κύριοι

Πρωταρχικό μέλημα όλων όσων ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πιστεύουμε είναι η διεξαγωγή αγώνων χωρίς τραυματισμούς χωρίς φαινόμενα βίαιης συμπεριφοράς και αντιπαλότητας ανάμεσα στα «αντίπαλα σωματεία». Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟ Αλφάς, η φιλοξενία από το τοπικό σωματείο ήταν άριστη παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Δυστυχώς, η βίαιη και αντιαθλητική ενέργεια του τερματοφύλακα της γηπεδούχου έμεινε ατιμώρητη από τον διαιτητή του αγώνα, αμαυρώνοντας την προσπάθεια της ομάδας του. Τέτοιες απρόκλητες ενέργειες δυσφημούν το τοπικό πρωτάθλημα και δεν πρέπει να περνούν ούτε ατιμώρητες, αλλά ούτε απαρατήρητες. Σας καταθέτουμε βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα προκειμένου, στα πλαίσια των δραστηριωτήτων σας, να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες πειθαρχικές ενέργειες για την προστασία των ποδοσφαιριστών και του ποδοσφαίρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Δρουδάκης                                                                     Εμμμανουήλ Σκουλούδης

Προηγούμενο άρθροΣτο τέλος του ημιχρόνου κρίθηκε το ματς στη Σοχώρα (ήττα 4-1)
Επόμενο άρθροΉττα για την Κ14 από Αστέρα Ρεθύμνου 2 (0-5)