Στην 18άδα της Μικτής Κρήτης ο Κωνσταντίνος!

Στην 18άδα της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης συμπεριλαμβάνεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κωνσταντίνος Αποστολάκης, για τα παιχνίδια της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων, με την 15η Περιφέρεια.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της ομάδας μας, βρίσκεται μεταξύ των 18 που επέλεξε ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ηρακλείου, Δημήτρης Τριβιζαδάκης για τα παιχνίδια με την 15η Περιφέρεια, η οποία συγκροτείται από τις Ενώσεις Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο της Ραφήνας την Τρίτη 22 Μαρτίου (στις 13.00) και την Πέμπτη 24 Μαρτίου (στις 11.00) και η αποστολή της Μικτής Κρήτης θα αναχωρήσει την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Από  το Ρέθυμνο, εκτός από τον «δικό» μας Κωνσταντίνο Αποστολάκη (τερματοφύλακας 2000), στην αποστολή της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης, έχουν συμπεριληφθεί ακόμη οι Γιώργος Βιολάκης (Κεραυνός, αμυντικός, 2000) και Νικήτας Στεφανάκης (ΠΑΟ Αλφάς, αμυντικός-μέσος, 2001).

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Κωνσταντίνε

Η διοίκηση της ομάδας μας, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του στον ΟΦ Αρμένων, συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο για αυτή την κλήση του και του εύχονται καλή επιτυχία. Αυτή η κλήση να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο, να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να εξελίξει το πλούσιο ταλέντο του και να διακριθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων εύχεται καλή επιτυχία στην Μικτή ομάδα Κρήτης και ειδικότερα στα Ρεθυμνιωτάκια να αποδείξουν πως το ποδόσφαιρο μας είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. του ΣΔΠΡ
Επόμενο άρθροΟ Θ. Χατζημπεκιάρης σφυρίζει το παιχνίδι της ομάδας