Στάθης: “Να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που θέλει ο κόσμος του”

Του ευχόμαστε όλοι περαστικά και να γυρίσει γρήγορα. Όταν ξεκινάς μια χρονιά, ξεκινάς με όνειρα, προσδοκίες και όταν σου τυχαίνει ένας τραυματισμός αυτό δεν είναι ότι καλύτερο”είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάθης αναφερόμενος στον συμπαίκτη του που θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2 μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Στάθης στον Athletic Radio 104,2

Για τη νέα σαιζόν: “Η νέα χρονιά ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες. Υπάρχει πολύ δουλειά και μεγάλη όρεξη ώστε να πάμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω από εκεί που τελείωσε πέρυσι”.

Για τους στόχους του ΟΦΗ: “Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει, είναι ευπρόσδεκτο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει και θα κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: “Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα πολύ καλό σύνολο ώστε να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στο νέο πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε στο ρόστερ του ΟΦΗ προσπαθούμε για το πώς η ομάδα θα πάει ψηλά την επόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Για τους λόγους που ήρθε στον ΟΦΗ: “Η παρουσία του κυρίου Δερμιτζάκη αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα όμως το όνομα του ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο καθένας από τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα δουλεύει για να πάει ο ΟΦΗ εκεί που θέλει να τον δει ο κόσμος του”.

ΠΗΓΗ:http://www.athleticradio.gr/ofi/265497-stathis-na-pame-ton-ofh-ekei-pou-thelei-o-kosmos-tou

Προηγούμενο άρθροΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN: «Τσεκάρει» τον θεαματικό Κουαμέ
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκε και ο Ζβασίγια: “Πολλές νίκες με τον ΟΦΗ”