Σοκ με Τόρρες – Σε αναζήτηση επιθετικού

Ο τραυματισμός του Νταβίντ Τόρρες επισκίασε το φιλικό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Κισσαμικό στο γήπεδο του Μάλεμε. Θα ψάξει για επιθετικό.

Η πρώτη γνωμάτευση δείχνει ότι πρόκειται για θλάση και μάλιστα όχι ελαφριάς μορφής, αλλά το θέμα είναι αν πρόκειται για β’ ή γ’ βαθμού.

Γεγονός είναι ότι ο Πλατανιάς αναζητάει πλέον επιθετικό αφού ο Ισπανός είναι πολύ πιθανό, να χάσει ακόμα και 2 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Πλατανιάς μένει “γυμνός” μπροστά.

Από την άλλη, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο φιλικό 2-0 του Πλατανιά, ο Βάσκο Φάισκα. Ο Ιταλοθρεμμένος Πορτογάλος στόπερ δείχνει ότι θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της άμυνας του Πλατανιά γεγονός που ικανοποιεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-0 τον Κισσαμικό, μπροστά σε 600 φιλάθλους με γκολ των Ράφαελ και Άλκη Δημήτρη. Η ομάδα δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επόμενο φιλικό του Πλατανιά, με τον Εργοτέλη το Σάββατο στις 6,30 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Κισσαμικός παίζει στις 11 Αυγούστου, φιλικό με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροAποκαλυπτήρια το Σάββατο για τον Εργοτέλη
Επόμενο άρθροΜε πρόγραμμα.. Yoga συνεχίστηκε η προετοιμασία της Επισκοπής