Με πρόγραμμα.. Yoga συνεχίστηκε η προετοιμασία της Επισκοπής

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προετοιμάζεται στον Άγιο Παύλο Νάουσας.

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Επισκοπή στον Άγιο Παύλο Νάουσας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Οι χθεσινές προπονήσεις διεξήχθησαν με καλύτερες καιρικές συνθήκες, με την θερμοκρασία να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις πρώτες ημέρες στην περιοχή.

Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε έμφαση στη φυσική κατάσταση, με τον Κονονένκο να αισθάνεται ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη του αριστερού ποδιού και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα. Ατομική πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάντιτς, Τριχάκης και Καλογεράκης ενώ το απόγευμα συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής ακολούθησαν πρόγραμμα Yoga με τον μασέρ της ομάδας μας κ. Οικονομίδη. Σκοπός η αποκατάσταση και βελτίωση της ευλυγισίας–ευκαμψίας, περιλαμβάνοντας αναπνευστικές και διατατικές ασκήσεις.

Η απογευματινή προπόνηση είχε πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο και στην συνέχεια στο γήπεδο παιχνίδια με μπάλα και επιθετική τακτική. Δεν συμμετείχαν οι τερματοφύλακες Κελαιδής Ο. αφού αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον αριστερό πλάγιο κοιλιακό και ο νεαρός Κιμιωνής που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣοκ με Τόρρες – Σε αναζήτηση επιθετικού
Επόμενο άρθροΗ ΑΕΚ… κρίνει τις μεταγραφές του Ρούβα!