Σέντρα για το πρωτάθλημα της Κ6

Αυτό το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Κ6. Η ομάδα του Ο.Φ.Α αντιμετώπισε τον Α.Ο Σπηλίου. Τα παιδιά μετά από καιρό βρέθηκαν σε αγωνιστική δράση και έδειξαν να το απολαμβάνουν! Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτεύχθηκαν πολλά γκολ ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι μικροί πρωταγωνιστές επέδειξαν τη σωστή εκπαίδευση που έχουν λάβει στο κομμάτι του “ευ αγωνίζεσθαι” δίνοντας το χέρι στον αντίπαλο και δείχνοντας ενδιαφέρον για οποιονδήποτε συμπαίχτη ή αντίπαλο βρέθηκε στο χόρτο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ο.Φ.Α παρουσιάστηκε στο γήπεδο με λίγους παίχτες λόγω απουσιών, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν άριστα και έδωσαν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.

Σε όλη την διάρκεια του όμορφου πρωινού του Σαββάτου, και πριν τον αγώνα και κατά την διάρκεια αυτού  τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον Covid -19.

Ο.Φ. Αρμένων ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο Σπηλίου και τον προπονητή κ. Παπαδάκη Μ. για την άριστη αγωνιστική συμπεριφορά και εύχεται καλή συνέχεια.

Ο.Φ.Α

Ατσιδαύτης Γ., Αλεξάκης Α., Κονδουράκης Εμ., Κολυβάκης Γ., Τάρε Ν.

Προπονητής : Γενιτσαριώτης Στράτος

 

Το επόμενο Σάββατο (26/2) υποδεχόμαστε στο γήπεδο των Αρμένων τον Α.Ο.Ν Αστέρα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Κ8 στις 10π.μ.

Η Κ6 θα αγωνιστεί ξανά στις 5 Μαρτίου και ώρα 18:30 για την 2η αγωνιστική.

Φωτογραφικό Υλικό:

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στο Ρέθυμνο