Επιστροφή στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση για τον Ο.Φ.Α

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Ο.Φ.Αρμένων υποδέχτηκε τον Ψηλορείτη σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη παρουσιάστηκε χωρίς απουσίες έτοιμη να κρατήσει την έδρα της αήττητη για το 2022.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, με αρκετές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου.  Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Ο.Φ.Α. Στο 40′ του αγώνα, μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση, ο Καργάκης βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε υποδειγματικά, βάζοντας τον Ο.Φ.Α μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α ξεκίνησε πολύ δυνατά. Η κατοχή της μπάλας άλλαξε, με τον Ο.Φ.Α να κυριαρχεί. Κατάφερε μάλιστα να απειλήσει με κάποια σουτ έξω από την περιοχή με τον Τριχάκη Η. και τον Καργάκη. Στο 65′ ο Καργάκης μετά από φάση διαρκείας προειδοποίησε με ένα σκαστό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι και 5 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης έκλεψε την μπάλα, έφτασε μπροστά στον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0, σφραγίζοντας την νίκη για τον Ο.Φ.Α. Στη συνέχεια του αγώνα και πλησιάζοντας προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποιες στημένες φάσεις, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας Σκουλούδης Ι. ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Αρμένους αγκαλιά με μία νίκη πολύ σημαντική τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ Ι., ΚΟΣΜΙΔΗΣ Χ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΡΙΧΑΚΗΣ Η., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ., ΤΣΟΛΑΣ Β.

Αγωνίστηκαν: ΤΑΡΕ Μ., ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ Β., ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ Μ., ΤΡΙΧΑΚΗΣ Γ.

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ

Συνθέσεις:

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΠΤΣΗΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ, ΤΣΑΡΑΣ, ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ, ΚΡΑΣΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ, ΓΙΓΟΥΡΤΣΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ, ΤΣΕΛΕΠΗΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ.

Αγωνίστηκαν: ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣΙ

Προηγούμενο άρθροΆξιζε κάτι παραπάνω ο Ο.Φ.Α στο Μελιδόνι.
Επόμενο άρθροΣέντρα για το πρωτάθλημα της Κ6