Άξιζε κάτι παραπάνω ο Ο.Φ.Α στο Μελιδόνι.

Η ομάδα του Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε σήμερα στο Μελιδόνι στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου. Ο Ο.Φ.Α μπήκε δυνατά στο γήπεδο βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο, που στην αρχή του αγώνα προσπάθησε να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μετά τα πρώτα λεπτά, το ημίχρονο κύλησε με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να χτυπήσει την αντίπαλη άμυνα με αντεπιθέσεις κυρίως από τα δεξιά, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη για τη νίκη. Στο 55′ ο Δραμιτινός μπήκε στη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και στην συνέχεια της φάσης ο Μάντσε αστόχησε με κενή εστία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο 60′ ο νεαρός παίχτης του Ο.Φ.Α, Κολυβάκης Σ., κυνήγησε μία χαμένη φάση και βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλυκα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 75′ το Μελιδόνι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Οι αλλαγές του Μ. Τριχάκη με την είσοδο του Τσόλα και του Τάρε έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα του Ο.Φ.Α, που απείλησε με αρκετά σουτ έξω από την περιοχή κυρίως με τον Τριχάκη Η. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ένα λάθος του τερματοφύλακα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μελιδονίου να σκοράρει 2ο τέρμα λίγο πριν την λήξη.

Το τέλος του αγώνα άφησε μία πικρία στην ομάδα των Αρμένων, διότι έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς. Η ομάδα του Ο.Φ.Α δείχνει με την εικόνα της εντός των γραμμών, ότι είναι ανεβασμένη κάτι που αναγνωρίζουν όλοι οι αντίπαλοι που την συναντούν. Η προσοχή είναι στραμμένη πλέον στον αγώνα με τον Ψηλορείτη που διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων.

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ Γ., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ Ι., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ. (C). , ΤΡΙΧΑΚΗΣ Γ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΡΙΧΑΚΗΣ Η., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ., ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ Β., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ.,

Αγωνίστηκαν: ΤΑΡΕ Μ., ΤΣΟΛΑΣ Β.

A.O.MΕΛΙΔΟΝΙΟΥ ΤΑΛΩΣ:

ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, ΒΑΣΣΑΚΗΣ, ΜΑΡΗΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ, ΧΝΑΡΗΣ, ΣΩΠΑΣΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΓΑΚΗΣ, ΣΩΠΑΣΗΣ Ε., ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΓΓΑΣ.

 

Προηγούμενο άρθροΔεύτερη Αναβολή του αγώνα με τα Ζωνιανά λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση για τον Ο.Φ.Α