Ήττα για τον Ο.Φ.Α στο Ρέθυμνο

Το πρωί της Κυριακής ο Ο.Φ. Αρμένων φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας από τον Αστέρα Ρεθύμνου. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες και χωρίς πολλές επιλογές στο πάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά με τον Αστέρα να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Ρεθύμνου δημιουργούσε ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Μετά από μία ασυννενοησία στην άμυνα των Αρμένων ο Αστέρας κατάφερε να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως. Ο Ο.Φ.Α πήρε τα ηνία και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να γίνει απειλητικός. Στο 19′ μετά από φάουλ ο Τάρε βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα αλλά αστόχησε δύο φορές πετυχαίνοντας πρώτα τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια το δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Βογιατζάκης υπέπεσε σε παράβαση εντός της περιοχής και ο διαιτητής που βρισκόταν κοντά υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αστέρας πέτυχε το 2-0 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας μετά από μία διαγώνια μπαλιά έκανε το 3-0. Τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους και με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της ο Ο.Φ.Α έδειχνε ότι δεν μπορεί να αντιδράσει. 2 γκολ (το ένα αυτογκόλ) στο τέλος του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Η ήττα αυτή ήρθε σε μία περίοδο που ο Ο.Φ.Α είναι ανεβασμένος. Σίγουρα οι απουσίες σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία έπαιξαν το ρόλο τους, όμως η ομάδα των Αρμένων θα κάνει τον απολογισμό της και θα κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.

Μέσα σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο παιχνίδι, πολύ δυσάρεστη εικόνα αποτέλεσαν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Η ομάδα των Αρμένων έφτασε στο γήπεδο και αντίκρυσε μία πολλή άσχημη κατάσταση στα αποδυτήρια. Οι παίχτες δεν μπορούσαν ούτε να μπουν, ούτε να ετοιμαστούν για την προθέρμανσή τους, καθώς το εσωτερικό των αποδυτηρίων ήταν βρώμικο, ακατάσταστο και με έντονη δυσωσμία. Οι φροντιστές της ομάδας χρειάστηκε να το καθαρίσουν και να το συμμαζέψουν από την αρχή προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το συμβάν αυτό αποτελεί ντροπή και ασέβεια για την ομάδα των Αρμένων, που φιλοξενήθηκε εκεί  αλλά και για το άθλημα. Ως ποδοσφαιρικό σωματείο πάντα προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε οποιαδήποτε ομάδα φιλοξενείται στο γήπεδο και περιμένουμε αντίστοιχη αντιμετώπιση. 

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΚΟΣΜΙΔΗΣ Χ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΑΡΕ Μ., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ., ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ Μ.

Αγωνίστηκαν: ΤΣΟΛΑΣ Β., ΞΕΝΟΣ Φ.

Αστέρας Ρεθύμνου:

ΓΑΓΑΝΗΣ., ΝΕΜΠΙΑΣ., ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ., ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ., ΚΛΕΙΔΗΣ., ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ., ΙΒRAHIMI., ΒΕΛΟΝΑΚΗΣ., ΓΥΠΑΡΗΣ., ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΣ.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣέντρα για το πρωτάθλημα της Κ6
Επόμενο άρθροΚοπή Βασιλόπιτας και Ονοματοδοσία Αποδυτηρίων για τον Ο.Φ.Α