Κοπή Βασιλόπιτας και Ονοματοδοσία Αποδυτηρίων για τον Ο.Φ.Α

Το σωματείο του Ο.Φ. Αρμένων οργάνωσε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και την ονοματοδοσία των αποδυτηρίων. Διοικητικά μέλη,  παράγοντες, προπονητές,  ποδοσφαιριστές, παιδιά και άνθρωποι του χωριού που στηρίζουν και αγαπάν την ομάδα έδωσαν το παρόν σε μία πραγματική γιορτή για τον σύλλογο.

Η κοπή της Βασιλόπιτας

Ο πρόεδρος των Αρμένων κ. Δρουδάκης προσκάλεσε όλα τα τμήματα υποδομών καθώς και την ανδρική ομάδα για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2022. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Covid-19, η αίθουσα γέμισε με ανθρώπους που παρά την κακοκαιρία έδωσαν το παρόν, φέρνοντας μαζί τους καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα. Στην αίθουσα ήταν διάχυτα τα γέλια, τα πειράγματα μεταξύ παιχτών ενώ πολύ όμορφη ήταν η εικόνα παλαιότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας να συζητούν με τους νεότερους και να δίνουν τις δικές τους συμβουλές.
Για την ανδρική ομάδα ο τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Δραμιτινός, ενώ για την ακαδημία ο Λαγουδάκης Κωνσταντίνος.

Ονοματοδοσία Αποδυτηρίων

Μετά την κοπή της πίτας και την ανακοίνωση των τυχερών για αυτή τη χρονιά, σειρά είχε η ονοματοδοσία των αποδυτηρίων. Η διαδικασία αυτή αποτελούσε εδώ και καιρό επιθυμία του κ. Δρουδάκη καθώς ήθελε με αυτό το τρόπο να τιμήσει και να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα στο σύλλογο, από την ίδρυσή του έως σήμερα.

  1. Αποδυτήρια Διαιτητών 

Στα αποδυτήρια των διαιτητών δόθηκε το όνομα “Παπαγιώργης Βογιατζάκης”. Ο Παπα-Βογιατζάκης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ομάδας. Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Ελένη.

2. Αποδυτήρια Φιλοξενούμενων

Στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων δόθηκε το όνομα “Καλησπεράκης Κωνσταντίνος”. Ο κ. Καλησπεράκης είχε διατελέσει πρόεδρος της ομάδας, ενώ παράλληλα με τα μηχανήματα που διέθετε συνέβαλε στην κατασκευή του γηπέδου.

3. Αποδυτήρια Γηπεδούχου

Στα αποδυτήρια γηπεδούχων δόθηκε το όνομα “Κτιστάκης Γεώργιος”, του Χαραλάμπους. Ο κ. Κτιστάκης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο από την ίδρυση της ομάδας μέχρι και σήμερα. Έχει βοηθήσει την ομάδα ως παίχτης και ως φροντιστής για πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να στηρίζει την ομάδα ενώ παράλληλα τον συνδέει μία άριστη σχέση με τον κ. Δρουδάκη. Η στιγμή της παραλαβής της πλακέτας του από τον κ. Δρουδάκη ήταν πολύ έντονη συναισθηματικά και για τους δύο.

      

4. Αποδυτήρια Ακαδημίας Α’

Στα αποδυτήρια της ακαδημίας Α’ δόθηκε το όνομα “Μπούτης Μιχάλης”. Η ζωή του κ. Μπούτη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ομάδα, για αυτό και ο σύλλογος θέλησε να τον τιμήσει.

5. Αποδυτήρια Ακαδημίας Β’

Στα αποδυτήρια της ακαδημίας Β’ δόθηκε το όνομα “Σκουλούδης Γεώργιος”. Ο κ. Σκουλούδης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την ομάδα των Αρμένων, αφού ήταν αυτός που είχε πρώτος την ιδέα για την δημιουργία της.

 

Μετά την ονοματοδοσία των αποδυτηρίων η εκδήλωση έφτασε στο τέλος. Η χαρά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην αίθουσα. Ακολούθησε μπουφές με διάφορα εδέσματα. Ήταν μία πολύ ωραία μέρα για το σύλλογο, την ομάδα και ολόκληρο το χωριό των Αρμένων. Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση. Η βραδιά έκλεισε με ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

 

Φωτογραφικό υλικό:

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στο Ρέθυμνο
Επόμενο άρθροΕντός έδρας ήττα για τον Ο.Φ.Α