Εντός έδρας ήττα για τον Ο.Φ.Α

Το Σάββατο το απόγευμα ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε τον Α.Ο Άρη Ρεθύμνου. Η ομάδα των Αρμένων προέρχονταν από βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ρεθύμνου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό της. Είχε τη κατοχή της μπάλας, ενώ ο Ο.Φ.Α προσπαθούσε να αντιδράσει με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 39′ ο ΑΡΗΣ βρέθηκε με αριθμητική υπεροχή στην αντεπίθεση και έκανε το 0-1 με τον Χρυσαφόπουλο, ύστερα από λάθος της άμυνας των Αρμένων.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο με τον Α.Ο ΑΡΗ να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο προπονητής των Αρμένων πέρασε στο παιχνίδι τον Τριχάκη Γ. στη θέση του Τάρε Μ. και τον Κολυβάκη Σήφη στη θέση του Κολυβάκη Νίκου. Στο 65′ ο Καργάκης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Α.Ο Άρη και με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό δεν κράτησε πολύ όμως καθώς στο 68′ μετά από ολιγωρία στην άμυνα των Αρμένων, ο Χρυσαφόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 1-2. Στο 75′ ο Καργάκης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως αστόχησε σε τετ α τετ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 78′ ο αρχηγός του Α.Ο Άρη Καψαλάκης, εκτέλεσε κόρνερ και  ο Ζότο έκανε το  1-3 και έβαλε τέλος στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Ο.Φ.Α πίεσε και προσπάθησε να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε από το ματς, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα των Αρμένων ηττημένη παρά την προσπάθεια που έκανε. Η ομάδα θα ανασυγκροτηθεί και θα κοιτάξει το επόμενο, πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα Αγγελιανά την Τρίτη που είναι εξαιρετικής σημασίας.

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΚΟΣΜΙΔΗΣ Χ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΑΡΕ Μ., ΤΣΟΛΑΣ Β., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ Γ.

Αγωνίστηκαν: ΤΡΙΧΑΚΗΣ Γ., ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ Β., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ.

Α.Ο ΑΡΗΣ ( Παπαδάκης Άρης)

ΧΝΑΡΗΣ, ΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, ΖΟΤΟ, ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΓΙΝΙ, ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΛΑΚΗΣ, ΚΙΑΤΙΑ, KATARAGASI.

 

Προηγούμενο άρθροΚοπή Βασιλόπιτας και Ονοματοδοσία Αποδυτηρίων για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΈναρξη πρωταθλήματος για την Κ8