Πρώτες επτά ανανεώσεις στον ΟΦΑ, ακολουθούν σύντομα οι επόμενες

Μετά από συνάντηση και σύντομη συζήτηση που είχαν την Παρασκευή με τον νέο προπονητή της ομάδας Σήφη Μανωλούδη επτά παίκτες που ανήκουν στην ομάδα μας συμφώνησαν να ανανεώσουν την παρουσία τους στον ΟΦΑ.

 

Ο λόγος για τους Γιώργο Βογιατζάκη, Γιάννη Γερωνυμάκη, Νίκο Κολυβάκη, Ανδρέα Κουρκουνά, Ερλίντ Μάνσε, Νίκο Πολιτάκη και Βασίλη Τσόλα. Μοναδική διαφοροποίηση όσον αφορά την παραμονή του Νίκου Κολυβάκη ενδέχεται να αποτελέσει η εισαγωγή του σε σχολή εκτός Ρεθύμνου ή και εκτός Κρήτης καθώς σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορεί να δίνει το παρών σε προπονήσεις αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κόκκινων”. Ο νεαρός παίκτης θα γνωρίζει περί τα τέλη Αυγούστου την σχολή στην οποία θα φοιτήσει με την ελπίδα να είναι στο Ρέθυμνο.

 

Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί τους παίκτες που επέλεξαν να συνεχίσουν στον ΟΦΑ και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα αλλά και ατομικές και ομαδικές επιτυχίες. Από σήμερα και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες με στόχο την ανανέωση όσον περισσότερων γίνεται.

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέος τεχνικός στον ΟΦΑ ο Σήφης Μανωλούδης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια δήλωση Παντελή Κατικά για την αποχώρηση του από τον ΟΦΑ