Νέος τεχνικός στον ΟΦΑ ο Σήφης Μανωλούδης

Μετά από ένα χρόνο ένας γνώριμος της ομάδας μας ο Σήφης Μανωλούδης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΑ. Ο Μανωλούδης ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C’ συμφώνησε πριν από λίγες μέρες σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Δρουδάκη στην ανάληψη της θέσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε μια ακόμη μεταβατική χρονιά για την ομάδα μας.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο αγωνιστικές περιόδους ο νεαρός τεχνικός ήταν και πάλι στον πάγκο της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης του Φίλιππου Μουρτζανού. Ο Σήφης Μανωλούδης αναλαμβάνει την ομάδα του ΟΦΑ με στόχο να υποστηρίξει και καθοδηγήσει τόσο νεαρούς αλλά και γενικότερα παίκτες κυρίως από την ευρύτερη περιοχή των Αρμένων ώστε η ομάδα να στηριχτεί ακόμη πιο πολύ σε δικά της παιδιά στο μέλλον. Ήδη από την πρώτη μέρα έχουν ξεκινήσει επαφές με παίκτες που ανήκουν στην ομάδα ώστε να παραμείνουν με την διάθεση των περισσότερων ποδοσφαιριστών να είναι ήδη θετική και το αμέσως επόμενο διάστημα να αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Σήφης Μανωλούδης είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ Πληροφορικής και Διοίκησης και κάτοχος διπλώματος Σχολής ΕΠΟ UEFA C’. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε το 1997-98 και έχει αγωνιστεί στο Αρκάδι Αγγελιανών, τον Αστέρα Περάματος, την Προοδευτική Γρ., στη συνέχεια από το 2003-2012 και πάλι στον Αστέρα Περάματος σε Α’ ΕΠΣΡ και Δ’ Εθνική, στην ΕΑΠ, ενώ έχει γνωρίσει και το Ποδόσφαιρο Σάλας μέσα από την παρουσία του στο Ρέθυμνο Futsal και επέστρεψε στο κλασικό ποδόσφαιρο και την ΝΕΑΡ όπου έκλεισε την αγωνιστική καριέρα του (2015-2016).

Σχεδόν άμεσα την επόμενη χρονιά ανέλαβε βοηθός προπονητής του Γιώργου Μπαστάκη στην ΝΕΑΡ και παράλληλα στην ομάδα Νέων του Ρεθυμνιακού. Ακολούθησαν ο ΟΦ Αρμένων στο πλευρό του Φίλιππου Μουρτζανού με τον οποίο συνέχισαν στην ΕΑΠ την χρονιά που τέλειωσε πριν από λίγο και πλέον αναλαμβάνει σαν πρώτος προπονητής στους “κόκκινους” σε μια νέα πρόκληση για την ίδιο και για την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Λεκάκη για την αποχώρηση του από τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΠρώτες επτά ανανεώσεις στον ΟΦΑ, ακολουθούν σύντομα οι επόμενες