Δήλωση Λεκάκη για την αποχώρηση του από τον ΟΦΑ

Με μια δήλωση όπου ουσιαστικά ευχαριστεί όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε μαζί τους τη φετινή χρονιά στον ΟΦΑ ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρετάει την ομάδα μας από την θέση τόσο του παίκτη όσο και του βοηθού προπονητή.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πλέον παίκτη-βοηθού προπονητή των “κόκκινων”:

«Για προσωπικούς μου λόγους αποχωρώ από τον ΟΦ Αρμένων από το διπλό πόστο που είχα έως σήμερα (βοηθός προπονητή & ποδοσφαιριστής). Καταρχήν νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Δρουδάκη Γιώργο αλλά και το υπόλοιπο Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας όλη τη σεζόν, τον Γενικό Αρχηγό κ. Γερωνυμάκη Νεκτάριο που βρισκόταν πάντα δίπλα στην ομάδα καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βεβαίως τον πρώην Προπονητή της ομάδας κ. Κτιστάκη Γιώργο για την ομαλή συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές του σωματείου για την υπομονή τους σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική σεζόν που βρέθηκε το σωματείο, ενώ ταυτόχρονα εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν όποιοι και αν είναι αυτοί».

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει με την σειρά της να ευχαριστήσει τον Νίκο Λεκάκη για την προσφορά του τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι ως παίκτης αλλά όσο και στην οργάνωση των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών μας και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την γιορτή των Ακαδημιών του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΝέος τεχνικός στον ΟΦΑ ο Σήφης Μανωλούδης