Ευχαριστήρια δήλωση Παντελή Κατικά για την αποχώρηση του από τον ΟΦΑ

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία στις Ακαδημίες του ΟΦΑ αρχικά σαν προπονητής τμημάτων και στη συνέχεια σαν Υπεύθυνος Ακαδημιών ο Παντελής Κατικάς αποχωρεί σαν φίλος από την ομάδα με την οποία πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια και συνέδεσε ουσιαστικά το όνομα του. Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού:

Ένας μεγάλος όσο και υπέροχος κύκλος 9 ετών ήρθε η ώρα να κλείσει. Μετά από πολλή σκέψη πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την Ακαδημία του Ο.Φ. Αρμένων. Ήταν μια υπέροχη διαδρομή, που θέλω να πιστεύω πως μας έκανε όλους σοφότερους και πιο γεμάτους σαν μέλη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και ως ανθρώπους. Αυτά τα 9 ξεχωριστά χρόνια ο μεγάλος στόχος ήταν μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε όχι μόνο εξαιρετικούς αθλητές, αλλά κυρίως άξια μέλη της κοινωνίας. Θεωρώ πως η παρακαταθήκη για το μέλλον αυτής της Ακαδημίας, είναι όλα τα μέλη αυτής της αθλητικής οικογένειας, της οποίας με υπερηφάνεια ήμουν μέλος και εγώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργαστήκαμε πρώτα από όλα τα παιδιά για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις διοικήσεις που πορευτήκαμε μαζί, κάνοντας όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου αυτή την 9ετία, παίρνοντας από όλους κάτι, που με βοήθησε να γίνω καλύτερος.

Εύχομαι  στην ομάδα του Ο.Φ. Αρμένων ότι καλύτερο για την συνέχεια, είναι μια από τις ομάδες που κάνει τα πάντα για τις υποδομές, ένα υγιές σωματείο που αξίζει την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αρμοδίων οργάνων  που σχετίζονται με τον αθλητισμό του Ρεθύμνου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΤΙΚΑ

Από την πλευρά της διοίκησης ένα μεγάλο και ουσιαστικό ευχαριστώ στην πορεία που πραγματοποίησε όλα αυτά τα χρόνια η Ακαδημία υπό την ευθύνη του Παντελή Κατικά ο οποίος βοήθησε και σε οργανωτικά ζητήματα των τμημάτων και στις όποιες εκδηλώσεις έγιναν. Αλλά πάνω από όλα ο άνθρωπος Παντελής Κατικάς ο οποίος κατάφερε να καθοδηγήσει και να συμβουλέψει τα νεαρά παιδιά ώστε να γίνουν καλύτεροι κυρίως σαν χαρακτήρες αλλά και σαν ποδοσφαιριστές και γενικότερα αθλητές. Κατάφερε με την δουλειά και τον σωστό προγραμματισμό αλλά και την βοήθεια των συνεργατών του (τα τελευταία χρόνια ήταν ο Γιάννης Καραβιώτης) η Ακαδημία μας να γίνει Πρότυπη Ακαδημία του ΟΠΑΠ και να συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια αλλά και τουρνουά ενώ είχε και πολλές σημαντικές επιτυχίες με τα τμήματα που ήταν υπό την επίβλεψή του. Πολλοί ήταν οι νεαροί παίκτες που “ανέβηκαν” με την σκληρή δουλειά στην ανδρική ομάδα και άλλοι που συνέχισαν σε ομάδες Υποδομών ομάδων Superleague ή ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες ανδρικών πρωταθλημάτων. Ο Παντελής φεύγει σαν φίλος και έτσι θα παραμείνει για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του και ίσως στο μέλλον να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας.

Προηγούμενο άρθροΠρώτες επτά ανανεώσεις στον ΟΦΑ, ακολουθούν σύντομα οι επόμενες
Επόμενο άρθροΑκόμη τρεις ανανεώσεις και τέσσερις προωθήσεις για τον ΟΦΑ