Περίοδος εορτών στο …γήπεδο για τον ΟΦΑ

Συνεχίζονται με αυξημένο και εντατικό ρυθμό οι προπονήσεις του ΟΦΑ παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση εν’ όψει καθώς οι “κόκκινοι” δεν αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική κατά την οποία έστω και στα χαρτιά θα πάρουν το πρώτο τρίποντο φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς στο Πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΡ.

Ο Μιχάλης Τριχάκης δίνει περισσότερη έμφαση στην τακτική και την φιλοσοφία που θέλει να έχουν οι παίκτες του σε κάθε αναμέτρηση ανεξαρτήτως αντιπάλου αλλά φυσικά δεν αγνοεί και την δουλειά που πρέπει να γίνεται σε ζητήματα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Εκτός προπονήσεων είναι οι τραυματίες Γιάννης Γερωνυμάκης, Μιχάλης Πενθερουδάκης αλλά και Μιχάλης Κριτσιώτης λόγω θλάσης στον δικέφαλο που αντιμετωπίζουν και οι τρεις όπως και ο Χάρης Βαρδουνιώτης ο οποίος συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες αλλά και το τρέξιμο ενώ ακολουθεί ένα μέρος των κανονικών προπονήσεων ώστε να επιστρέψει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από περίπου δύο μήνες. Σταδιακά ανεβάζει στροφές και ο Λεονάρντο ο οποίος μετά τις γιορτές σε περίπου 20 μέρες αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά τόσο σήμερα αλλά και αύριο το πρωί (11.00) ενώ την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΑ θα έχουν ρεπό. Θα επιστρέψουν Δευτέρα και Τρίτη στις προπονήσεις ενώ θα ξεκουραστούν για τις επόμενες τρεις μέρες (25 έως και 27 του μήνα) λόγω της εορτής των Χριστουγέννων.

Στις 28 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό στο γήπεδο Βάμου με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Κορωνίδας ενώ τις επόμενες δύο μέρες θα πραγματοποιηθούν οι ισάριθμες τελευταίες προπονήσεις για το 2019. Από τις 2 Ιανουαρίου και έπειτα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για το επόμενο πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον Ψηλορείτη στο γήπεδο Αρμένων (5/1 στις 15.00).

Προηγούμενο άρθροΠήρε τον βαθμό, μπορούσε νίκη ο ΟΦΑ κόντρα στο Σπήλι (0-0)
Επόμενο άρθροΦιλική ήττα του ελλιπή ΟΦΑ από την Κορωνίδα