Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε ο ΟΦΑ για την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα σε μια πολύ μεστή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο γήπεδο Αρμένων κόντρα στο Σπήλι με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης αλλά παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν με αποτέλεσμα να μείνουν στην “λευκή” ισοπαλία.

 

 

 

 

Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις αρχικά στο 24′ με τον Βασαδάκη να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ στο 25′ από σέντρα του Κριτσιώτη ο Τσόλας πλάσαρε στο δοκάρι με τον Βασαδάκη στη συνέχεια να πλασάρει εκ νέου και την μπάλα να κοντράρει σε κόρνερ. Από το κόρνερ του Κολυβάκη ο Πενθερουδάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Χριστοφοράκη να διώξει με υπερένταση.

 

 

 

 

Στο 39′ το σουτ του Κολυβάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστοφοράκη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το 0-0. Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήταν στο 50′ όταν το φάουλ του Μάνσε πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν στο 65′ όταν από γύρισμα του Βασαδάκη ο Τσόλας δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο επερχόμενος Σκουλούδης πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει σε κόρνερ τελευταία στιγμή.

 

 

 

 

Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μάνσε ο Πενθερουδάκης πλάσαρε μόλις άουτ ενώ στο 67′ ο Σκουλούδης σούταρε με τον Χριστοφοράκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Μάνσε ανέλαβε την εκτέλεση με τον Πενθερουδάκη με κεφαλιά να μην βρίσκει στόχο σε διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες των “κόκκινων”. Τελευταία φάση στο ματς το πλασέ του Μάνσε που κατέληξε δίπλα στο κάθετο δοκάρι στο 86′.

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας πάντως διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στο 90′ και στο 93′ με τον Τσόλα και στις δύο περιπτώσεις μέσα στην περιοχή να δέχεται σπρώξιμο και πολύ δυνατό μαρκάρισμα αντίστοιχα με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γρύλη να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η τελευταία αναμέτρηση της ομάδας μας για το 2019 καθώς στο επόμενο ματς επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Αλφάς ο οποίος έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα και θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς ενώ ακολουθεί με το νέο έτος το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα στον Ψηλορείτη και πάλι εντός έδρας.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Καραλής, Ν. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Βογιατζάκης, Κριτσιώτης (71′ Πολιτάκης), Τσόλας, Γερωνυμάκης, Βασαδάκης (76′ Γασπαράκης), Μάνσε, Μανουσάκης (56′ Σκουλούδης).

Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης): Χριστοφοράκης, Συνοδινός, Καγκάς, Γεωργακάκης, Σειραγάκης (81′ Σταρράς), Κονδύλης, Μπινιάς, Ντιμιτρόφ, Μούσταϊ (46′ Μυλωνάκης), Θοεδωρομανωλάκης, Κ. Βαβουράκης.

Προηγούμενο άρθροΝα χαμογελάσει στο τελευταίο ματς για το 2019 θέλει ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΠερίοδος εορτών στο …γήπεδο για τον ΟΦΑ