Να χαμογελάσει στο τελευταίο ματς για το 2019 θέλει ο ΟΦΑ

Στην 11η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο γήπεδο Αρμένων το Σπήλι, μια ομάδα με ίδιους στόχους με αυτήν δηλαδή την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη και την κατάκτηση των πρώτων τριών βαθμών στο εντός έδρας ντεμπούτο του Μιχάλη Τριχάκη στον πάγκο των “κόκκινων”.

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 15.00 είναι και η τελευταία για την ομάδα μας για φέτος καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρει χωρίς κόπο το τρίποντο αφού επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Αλφά η οποία όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας έγινε σε εντατικούς ρυθμούς καθώς η ομάδα είχε 4 προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα που πέρασε ώστε να μπορέσει ο νέος τεχνικός του ΟΦΑ να “περάσει” κάποια πράγματα που θέλει να δει και ο ίδιος στους παίκτες του μέσα στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Ο έμπειρος προπονητής έδωσε περισσότερο βάση στις στημένες φάσεις, στην ενδυνάμωση και στα τελειώματα.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Παναγιώτης Γασπαράκης με τον Μιχάλη Τριχάκη να παίρνει για άλλο ένα ματς όλους τους παίκτες ακόμη και τους τραυματίες. Εκτός 18άδας φυσικά είναι και ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιουδάκης ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι των Ι.Π. Γαλερού και Μιχάλη Πενθερουδάκη λόγω μικροενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν.

Η 18άδα για την αναμέτρηση με το Σπήλι αποτελείται από τους:

Ε. Κολυβάκης, Αποστολάκης, Καραλής, Πενθερουδάκης, Πούλαϊ, Ν. Κολυβάκης, Μανουσάκης, Μάνσε, Γερωνυμάκης, Σκουλούδης, Βογιατζάκης, Πολιτάκης, Βασαδάκης, Τσόλας, Νιολάκης, Ι.Π. Γαλερός, Τσαπόκου, Γασπαράκης, Κριτσιώτης.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠήρε τον βαθμό, μπορούσε νίκη ο ΟΦΑ κόντρα στο Σπήλι (0-0)