Φιλική ήττα του ελλιπή ΟΦΑ από την Κορωνίδα

Βελτιωμένος έστω και αν αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις ο ΟΦΑ ηττήθηκε 3-2 από την Κορωνίδα σε φιλικό διάρκειας συνολικά 80 λεπτών που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βάμου σήμερα το απόγευμα.

Φυσικά το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα με την ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε μια ομάδα που επίσης είχε αρκετές απουσίες αλλά είναι αυτή την στιγμή μέσα στις 2-3 κορυφαίες στην πολύ ανταγωνιστική Β’ ΕΠΣ Χανιών (στην 2η θέση) με στόχο φυσικά την άμεση επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΧ όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια και υποβιβάστηκε πέρυσι.

 

 

 

 

 

Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη εμφανίστηκαν διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο αν και παρατάχθηκαν με έντεκα παίκτες χωρίς κάποια αλλαγή λόγω των πάρα πολλών απουσιών για διάφορους λόγους -όπως αντίστοιχα είχε και η ομάδα από τον Αποκώρωνα- αλλά ακόμη κι έτσι υπάρχουν ζητήματα όσον αφορά την καλύτερη ανάπτυξη στην επίθεση, την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα σε αρκετές περιπτώσεις αλλά και την φυσική κατάσταση κάποιων παικτών.

 

 

 

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας -με την οποία αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο γενικός αρχηγός Νεκτάριος Γερωνυμάκης λόγω ενοχλήσεων του Μάνσε στο κουντεπιέ ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει- πέραν των γκολ είχε και μερικές πολύ καλές στιγμές για να πάρει μια φιλική νίκη χωρίς να τα καταφέρει όμως.

Στο 42′ από λάθος της άμυνας ο Μαρτσάκης σκόραρε για τους “ερυθρόλευκους” του Βάμου που είχαν και δοκάρι στο 34′ σε πλασέ του Ασλανίδη αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Γερωνυμάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (53′-58′) με σκόρερ τον Καποκάκη και τον Αργυρίου αντίστοιχα για το 3-1.

 

 

 

 

Στο 77′ ήρθε η μείωση του σκορ μετά από όμορφη πάσα του Σκουλούδη και ψύχραιμο πλασέ του Κολυβάκη αφού “άδειασε” τον τερματοφύλακα της Κορωνίδας με τον Γερωνυμάκη να χάνει στην τελευταία φάση του ματς σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε κοντινό πλασέ που επιχείρησε το οποίο δεν βρήκε στόχο.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Μαλετσάς, Νιολάκης, Κατάκης, Κοσμίδης, Πολιτάκης, Μάνσε, Κολυβάκης, Γερωνυμάκης, Σκουλούδης, Μανουσάκης.

Προηγούμενο άρθροΠερίοδος εορτών στο …γήπεδο για τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΕυχές του ΟΦΑ για την νέα χρονιά