Παραμένουν στην ομάδα μας οι Παπαδάκης, Ντιμιτρόφ

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Παπαδάκη και Τσβετάν Ντιμιτρόφ και για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης είναι γεννημένος στις 13/8/1996, αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας ή αμυντικός μέσος, η φετινή θα είναι η δεύτερη για αυτόν στην ομάδα μας, ενώ πέρυσι είχε 22 συμμετοχές. Ο Τσβετάν Ντιμιτρόφ είναι γεννημένος στις 26/06/1984, αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και αμυντικός μέσος, ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Φεβρουάριο και πρόλαβε να φορέσει 3 φορές την φανέλα της.

Μετά από την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας, οι δύο ποδοσφαιριστές μας, δήλωσαν:

Παπαδάκης Μιχάλης

OF_Armenon_simfonia_Papadaki_Theodorakis_Kostas_2

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα την προηγούμενη χρονιά που συνεργαστήκαμε και δεν είχα λόγο να μην παραμείνω στον ΟΦ Αρμένων. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και εξίσου πολύ καλές είναι οι εγκαταστάσεις της. Αυτό τον ένα χρόνο, δεθήκαμε αρκετά με τα παιδιά, τα βρήκαμε με τον προπονητή και το συμβούλιο. Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι για να παραμείνω για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλύτερη από την περυσινή πορεία, αφού σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες. Στόχος μας φυσικά είναι να βοηθήσουμε να αναδειχθούν τα νέα παιδιά που έχει η ομάδα από την Ακαδημία της».

(Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Παπαδάκης με τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Θεοδωράκη)

Τσβετάν Ντιμιτρόφ

OF_Armenon_simfonia_Dimitrov_Vourtzoumis_2

«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΟΦ Αρμένων. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι, να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, μια καλή ομάδα. Οι καλές παρέες κάνουν τις καλές ομάδες. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέται ο κόσμος ο κόσμος, εμείς, η διοίκηση και οι προπονητές και φυσικά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

(Στην φωτογραφία ο Τσβετάν Ντιμιτρόφ με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΟΦ Αρμένων κ. Ηλία Βουρτζούμη)

Προηγούμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Παλιεράκη
Επόμενο άρθροΜαζί μας και τη νέα χρονιά ο Θ. Γασπαράκης