Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα μας

Πάλεψε πολύ το παιχνίδι η ομάδα μας, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-2 από την ΑΕ Μυλοποτάμου, σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Καραβιώτης, Λορεντσόνι, Μουρτζανός, Τσακάλι, Γουλόπουλος. Απέναντι της είχε μία πολύ δυνατή ομάδα, το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΡ, η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με το Ν. Ταμάμη να σκοράρει στο 3’ αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Όμως στο 9’ η άμυνα μας αδράνησε, ο Τριχάκης με κεφαλιά τροφοδότησε το Ν. Ταμάμη και αυτός με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 30’ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, με τον Παπαδογιαννάκη να βρίσκεται σε θέση βολής, να πλασάρει αλλά τον αντίπαλο τερματοφύλακα Σανταμούρη να διώχνει με το χερί εκτός περιοχής και να αποβάλλεται σωστά από τον διαιτητή Κετεσίδη. Η εκτέλεση φάουλ του Κουνδουράκη, έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη, η ομάδα μας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε τον αντίπαλο της, ο οποίος είχε την τύχη να έχει σε πολύ σπουδαία ημέρα το νεαρό τερματοφύλακα, Μουτζούρη. Στο 50’ ο Μουτζούρης εντυπωσιακά έδιωξε το δυνατό σουτ του Θοδωρή Γασπαράκη, ενώ στο 64’ έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Θ. Γασπαράκης έβγαλε πολύ όμορφη σέντρα από δεξιά ο Γιώργος Βογιατζάκης έκανε την προβολή, αλλά ο Μουτζούρης με υπερένταση έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, κρατώντας το 0-1. Από την στιγμή που δεν ήρθε το γκολ για την ομάδα μας, στο 79’ στην δεύτερη στιγμή αδράνειας της άμυνας μας, ήρθε το 0-2 με σκόρερ τον αμυντικό Ηλία Ταμάμη, που είχε προωθηθεί.
Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή (13/09), όπου στις 16.00 θα δώσουν τον αγώνα ρεβάνς στο γήπεδο Περάματος.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Λιοδάκης, Ποιμενάκης.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Καρράς, Κουνδουράκης, Α. Βογιατζάκης, Κρασονικολάκης, Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης (82’ Παπαδάκης), Παπαδογιαννάκης, Χριστοδούλου (82’ Βαβουράκης), Κ. Κλειδής.

Προηγούμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤο video του αγώνα ΟΦ Αρμένων – ΑΕ Μυλοποτάμου