Ο.Φ.Α – ΑΟ Άρης 0-3

Ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε χθες το απόγευμα τον ΑΟ Άρη σε μια εμβόλιμη αγωνιστική. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν δυνατές μονομαχίες από τα πρώτα λεπτά, διεκδικώντας κάθε μπάλα. Σε μια φάση στο 22ο λεπτό μετά από ένα σουτ η μπάλα κόντραρε στο στήθος ενός παίχτη του Ο.Φ.Α. Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων βλέποντας χέρι. Από το φάουλ αυτό ήρθε το 0-1 με τον Ναθαναηλίδη, με τον Ο.Φ.Α να έχει δικαίως τα παράπονά του καθώς το γκολ προηλθε από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α είχε ανεβάσει στροφές και πίεζε για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ δύο φορές. Η πρώτη ήταν μετά από κόρνερ του Καργάκη όπου ο Βογιατζάκης αστόχησε με κεφαλιά σχεδόν πάνω από την γραμμή. Η δεύτερη ήταν ένα δυνατό σουτ του Καργάκη, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κουτάλας διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟ Άρη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α συνέχισε να προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ακόμη χωρίς όμως να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα καθώς ο ΑΟ Άρης δεν άφησε πολλούς χώρους. Στο 92′ ο Κουνδουράκης σημείωσε το τελικό 0-3.

Ο Ο.Φ.Α την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό του, γεγονός που δίνει χρόνο σε όλη την ομάδα για ξεκούραση και ανασυγκρότηση για την δύσκολη και κρίσιμη τελικά ευθεία.

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε., Βογιατζάκης Α., Κολυβάκης Ν., Κοσμίδης, Βογιατζάκης Γ., Βαβουράκης, Γασπαράκης Π , Μάντσε, Ανυφαντάκης, Καργάκης, Κολυβάκης Ι.

ΑΟ Άρης

Κελαϊδής, Αντουράκης, Χονδρογιάννης, Μαργκινι, Δελημήτσος, Βαρούχας, Demiri, Ναθαναηλίδης, Παραγκάκης, Κουτάλας, Λαγκουβάρδος

Προηγούμενο άρθροΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΟ.Φ.Α (2) – Τάλως Μελιδονίου (4)