ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – Ο.Φ.Α

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟΝ Αστέρας υποδέχτηκε τον Ο.Φ.Α στο γήπεδο της Σοχώρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κυνηγώντας τον Ερμή Ζωνιανών ενώ ο Ο.Φ.Α βρίσκεται στη τρίτη θέση από το τέλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και από την αρχή δεν επέτρεψαν στον Ο.Φ.Α να βγάλει στο γήπεδο τα καλά του στοιχεία. Η πίεση που ασκούσε στους φιλοξενούμενους έφερε τους γηπεδούχους στην περιοχή των Αρμένων. Στο 39′ μετά από μια επαφή σώμα με σώμα δύο παιχτών, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ το οποίο αμφισβητείται από την ομάδα του Ο.Φ.Α. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ρότζεν κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να αντιδράσει δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες και ανεβάζοντας την πίεση του. Στο 51′ όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα με τον Βασιλείου. 8 λεπτά αργότερα ο Ρότζεν, που βρέθηκε σε μια πολύ καλή ημέρα σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 75′ ο Εσπιαλίδης σημείωσε το τελικό 4-0.

Η κορυφή του πρωταθλήματος καθώς και η ουρά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται συγκλονιστική. Ο Ο.Φ.Α συνεχίζει την σκληρή δουλειά γνωρίζοντας πως υπάρχει ακόμη δρόμος να αλλάξει την βαθμολογική του κατάσταση και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδάκης, Κλειδηής, Σιόρες, Αντωνόπουλος, Ibrahimi, Μαραθιανός, Mertiri, Γύπαρης, Βασιλείου, Μιχαηλίδης, Τζαγκαράκης

Ο.Φ.Α

Σκουλούδης, Ξηράς, Κολυβάκης Ι., Βογιατζάκης Γ., Βογιατζάκης Α., Κοσμίδης, Γασπαράκης Π., Μάντσε, Ανυφαντάκης, Καργάκης, Δραμιτινός

Προηγούμενο άρθροΧρόνια πολλά Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟ.Φ.Α – ΑΟ Άρης 0-3