Ο.Φ.Α (2) – Τάλως Μελιδονίου (4)

Το Σάββατο το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε στο γήπεδο του τον Τάλως Μελιδονίου. Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι ένας τελικός για την ομάδα των Αρμένων.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ο.Φ.Α ο οποίος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ έπειτα από γκολ του Θεοδωράκη στο 11ο λεπτό. Ο Ο.Φ.Α αντέδρασε και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Ανυφαντάκη να περνάει άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κόκκαλη. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 0-2.

Στην επανάληψη ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Μετα από μια ωραία συνεργασία  ο Ανυφαντάκης σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το 0-3 με τον Σωπάση. Η ομάδα των Αρμένων αντέδρασε και στο 62′ ο Καργάκης με όμορφο σουτ έκανε το 1-3. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καργάκης πέρασε μια όμορφη κάθετη στον Ανυφαντάκη, ο οποίος δεν κατάφερε από καλή θέση να μειώσει και άλλο το σκορ. Ο Τάλως Μελιδονίου στο 83′ με τον Κόκκαλη και πάλι σκόραρε κάνοντας το 1-4. Αμέσως ο Ο.Φ.Α απάντησε με τον Βογιατζάκη Γ., ο οποίος μετα από μια μεγάλη  χαμένη ευκαιρία, σκόραρε κάνοντας το 2-4. Ένα λεπτό αργότερα ο αρχηγός του Ο.Φ.Α αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα με 10 παίχτες για τα τελευταία λεπτά. Μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα και έτσι ο Τάλως πήρε μεγάλη νίκη ενώ ο Ο.Φ.Α για άλλη μια φορά μένει με την πικρία γιατί το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του.

Στο 85′ λεπτό ο Μαρης, ποδοσφαιριστής του Τάλως Μελιδονίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Αρμένων εύχονται να μην υπήρξε μεγάλη ζημιά, να είναι υγιής και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ο.Φ.Α

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι , ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ, ΣΩΠΑΣΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΩΠΑΣΗΣ, ΜΑΛΤΣΙ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΒΑΣΣΑΚΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ

Προηγούμενο άρθροΟ.Φ.Α – ΑΟ Άρης 0-3
Επόμενο άρθροΗ Φλόγα Ρουστίκων πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΡ