Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (15.30) η ομάδας

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα (15.30) την Κάλυβο στο γήπεδο των Αρμένων, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, η ομάδα μας θέλει να γυρίσει ξανά στις καλές εμφανίσεις και στα «τρίποντα», ανεβαίνοντας ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Την επανεμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας μας, μετά από ενάμισι χρόνο αναμένεται να κάνει ο νεαρός Πέτρος Κλειδής, που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημίας μας. Αντιθέτως δεν υπολογίζεται ο Γιώργος Χατζησπύρος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι ο Σπύρος Σπυριδάκης έχει στην διάθεση του τους εξής 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας:

Παλιεράκης, Μενιουδάκης, Κονδύλης, Παπαδάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός, Π. Κλειδής, Βαβουράκης, Θ. Γασπαράκης, Π. Γασπαράκης, Καργάκης, Τσακάλι, Καραγιώργης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο σήμερα (12.00) οι Προπαίδες μας
Επόμενο άρθροΚακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας από την Κάλυβο