Νίκη με οφέλη τους «μικρούς» για την ομάδα μας

Αγχώδης αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε η ομάδα μας, σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής επικρατώντας με 2-0 της Φλόγας Ρουστίκων, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας σπατάλησε σωρεία ευκαιριών στο α’ ημίχρονο, όπου είχε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά τα γκολ της νίκης ήρθαν στην επανάληψη, όπου η εικόνα της ήταν μέτρια. Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σήφης Παπαδογιαννάκης στο 68’, ενώ το δεύτερο ήρθε στο 94’ από τον Μιχάλη Καργάκη. Στα θετικά για την ομάδα μας, η πολύ καλή παρουσία του νεαρού Παναγιώτη Καραγιώργη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και για 89’ λεπτά, αλλά και το βάπτισμα του πυρός που πήρε ένας ακόμη νεαρός ο Γιάννης Ουρανός. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές και πολλοί άλλοι που αναδεικνύονται από την Ακαδημία της ομάδας μας, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον της.

Floga_Roustikon-OF_Armenon_Papadogiannakis_Sifis_2 Floga_Roustikon-OF_Armenon_3 Floga_Roustikon-OF_Armenon_1 Floga_Roustikon-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_2
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11’ ο Παπαδογιαννάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Φλόγας Ρουστίκων. Στο 17’ ο Τσακάλι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο έχοντας και τον άνεμο υπέρ της, με το σουτ του Χατζησπύρου στο 25’, να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 33’ ο πορτιέρο της Φλόγας Φραγκιαδάκης έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Καργάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό με δυσκολία απομάκρυνε το σουτ μέσα από την περιοχή του Τσακάλι. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 35’ με τον Παπαδογιαννάκη να σουτάρει άουτ, ενώ στο 36’ ο Φραγκιαδάκης «είπε» όχι σε σέντρα σουτ του Καργάκη.

Floga_Roustikon-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis Floga_Roustikon-OF_Armenon_penalty_Papadogiannaki Floga_Roustikon-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Floga_Roustikon-OF_Armenon_Vogiatzidakis
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το α’, με το σουτ του Κουνδουράκη στο 53’ να φεύγει ελάχιστα άουτ, για να μείνουν με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι στο 55’ αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βογιατζιδάκης. Στο 67’ ο Γαλεράκης τράβηξε καθαρά τον Τσακάλι εντός της περιοχής και ο κ. Κετεσίδης έδωσε σωστά το πέναλτι και απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον αμυντικό της Φλόγας, η οποία έμεινε με 9 παίκτες. Ο Παπαδογιαννάκης ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα και στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φραγκιαδάκη, άνοιξε το σκορ (0-1) στο 68’. Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 70’ ο Καλλιτσουνάκης σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Παλιεράκη. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την ομάδα μας στο 76’ όταν ο Καργάκης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καραγιώργη, αλλά το πλασέ του νεαρού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φραγκιαδάκης. Στο 56’ ο Παπαδογιαννάκης «έκοψε» την μπάλα, αλλά το σουτ του Καραγιώργη κόντραρε στα σώματα, ενώ στο 91’ η κεφαλιά του Κουνδουράκη, από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαδογιαννάκη έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά το 0-2 ήρθε στο 94’ σε αντεπίθεση της ομάδας μας, με τον Καργάκη να πλασάρει εύκολα στην κενή εστία, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Φραγκιαδάκης είχε ανέβει στην περιοχή μας, σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης, Καργάκης, Τσακάλι (90’ Ουρανός), Παπαδογιαννάκης, Καραγιώργης (89’ Π. Γασπαράκης), Καραβιώτης, Α. Βογιατζάκης, Χατζησπύρος (85’ Κ. Κλειδής).

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Φλόγα Ρουστίκων
Επόμενο άρθροΚρατάει την προσπάθεια η παιδική ομάδα μας