Νίκη με καλή εμφάνιση για την ομάδα μας

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας επιβλήθηκε με 5-0 στην Ασή Γωνιά της τοπικής ομάδας, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της και έφτασε άνετα στην επικράτηση, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Τσακάλι, Θ. Γασπαράκη, που βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Στα συν η θετική παρουσία του Αλέξη Βερνάδου για μισή ώρα, ενώ το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα έκανε ο 16χρόνος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Αποστολάκης.

Asi_Gonia-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis_2 Asi_Gonia-OF_Armenon_panhgyria_OF_Armenon_3 Asi_Gonia-OF_Armenon_Vernados_Alexis_Apostolakis_Kostas Asi_Gonia-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_Tsakali_Klaountio Asi_Gonia-OF_Armenon_Krasonikolakis_Stelios Asi_Gonia-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos Asi_Gonia-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Asi_Gonia-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8’ απείλησε με την εκτέλεση φάουλ του Καραβιώτη να περνάει από όλους και η μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 11’ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Θοδωρής Γασπαράκης μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 18’ Δραμιτινός και Θ. Γασπαράκης δεν πρόλαβαν την σέντρα του Τσακάλι, ενώ στο 28’ ακυρώθηκε γκολ του Πέτρου Κλειδή, γιατί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Καραβιώτης που με κεφαλιά έδωσε την ασίστ. Τελικά το 0-2 ήρθε στο 32’ με τον Θ. Γασπαράκη να τροφοδοτεί τον Τσακάλι και αυτός με πλασέ να νικά τον Κυμιωνή.

Asi_Gonia-OF_Armenon_Xatzispiros_Giorgos Asi_Gonia-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis Asi_Gonia-OF_Armenon_panhgyria_OF_Armenon  Asi_Gonia-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_2 Asi_Gonia-OF_Armenon_Kleidis_PetrosAsi_Gonia-OF_Armenon_Krasonikolakis_Stelios_4
Στην επανάληψη, η ομάδα μας δεν κατέβασε ταχύτητα και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό είχε μία ακόμη καλή στιγμή μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Θ. Γασπαράκη που έφυγε λίγο άουτ. Στο 47’ ο Χατζησπύρος έκανε το γύρισμα αλλά ο Τσακάλι δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα, αλλά στο 48’ η κάθετη πάσα του Χατζησπύρου έπιασε τόπο, με τον Τσακάλι να πλασάρει εύστοχα για το 0-3. Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦ Αρμένων στο 55’ με τον Τσακάλι να κάνει το γύρισμα, αλλά τον Κυμιωνή να διώνει σε κόρνερ το πλασέ του Θ. Γασπαράκη. Στο 56’ ο Δραμιτινός με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-4, ενώ στο 62’ σημειώθηκε το ομορφότερο γκολ του αγώνα, με βολέ του Κουνδουράκη από 30 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «Γ» του Κυμιωνή, για το 0-5.

Στο 83’ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βερνάδου θα φύγει λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο νεαρός Αποστολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του, διώχνοντας με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Ρίστα. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 89’ με το σουτ του Χατζησπύρου να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Κολυβάκης (79’ Κ. Αποστολάκης), Κονδύλης, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (59’ Βερνάδος), Δραμιτινός, Τσακάλι, Χατζησπύρος, Καραβιώτης (64’ Α. Βογιατζάκης), Παπαδάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα (17.00) στην Ασή Γωνιά η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΔράση σήμερα για τις ομάδες Παίδων και Τζούνιορ της Ακαδημίας μας