Με το αριστερό η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα

Μια στιγμή αμυντικής αδράνειας στοίχισε στην ομάδα μας στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Α’ ΕΠΣΡ και αν και δεν ήταν χειρότερη, ηττήθηκε με 1-0 από την Δόξα Πλατανέ στο γήπεδο Μισιρίων.
Doxa_Platane-OF_Armenon_OFA_endekada Doxa_Platane-OF_Armenon_pagkos_OFA Doxa_Platane-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Doxa_Platane-OF_Armenon_Papadogiannakis_Sifis
Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ του Μάρκου Σπανουδάκη, μετά από προσπάθεια του Γιαννόπουλου. Η ομάδα μας όμως ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Λορεντσόνι στο 9’ να βρίσκεται τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να μην πιάνει το σουτ όπως θα θέλε. Τρεις ακόμη καλές στιγμές είχε η ομάδα μας πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο, με τον Γωνιωτάκη να μπλοκάρει το καλό σουτ του Κονδύλη στο 40’ και τον Θοδωρή Γασπαράκη να μην εκμεταλλεύεται το γεγονός πως βρέθηκε σε θέση τετ α τετ στο 42’, ενώ στο 44’ ο αντίπαλος πορτιέρο μπλόκαρε το σουτ του Αντρεΐνι. Στην επανάληψη, η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή πίεσε τουλάχιστον για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς να τα καταφέρει. Στο 46’ το σουτ του Θ. Γασπαράκη έφυγε άουτ, ενώ στο 63’ ο Γωνιωτάκης «είπε» όχι στην εκτέλεση φάουλ του Αντρεΐνι. Νέα όμορφη ενέργεια και σουτ του Θ. Γασπαράκη στο 72’ που μπλόκαρε ο Γωνιωτάκης, ενώ στο 83’ ο Κουνδουράκης από κοντά δεν μπόρεσε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα.
Διαιτησία: Δρακακάκης, Κοκμοτός, Κετεσίδης.
Η ομάδα μας αφήνει πίσω αυτό το παιχνίδι και στρέφει το ενδιαφέρον της σε αυτό της 2ης αγωνιστικής, το επόμενο Σάββατο (16.00) με τον Αστέρα Ρεθύμνου στην Σοχώρα.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Καρράς, Α. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης (75’ Παπαδάκης), Θ. Γασπαράκης, Κ. Κλειδής (33’ λ.τ. Αντρεΐνι), Λορεντσόνι, Παπαδογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης (75’ Τσακάλι).

Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα με το δεξί θέλει σήμερα η ομάδα μας
Επόμενο άρθρο14 παίκτες μας στην προεπιλογή των Μικτών ομάδων