Με καλή εμφάνιση, πήρε «Χ» στον Φουρφουρά η ομάδα μας

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) σήμερα στον Φουρφουρά από τον Ψηλορείτη, σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φίλιππος Μουρτζανός χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας μας.

Το ντεμπούτο, με την φανέλα της ανδρικής μας ομάδας έκανε ο Αλέξανδρος Βερνάδος, ο οποίος μάλιστα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 89’ να χριστεί σκόρερ και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα μας.  Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρότι δεν υπήρξε σκορ, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε – όπως αποδείχθηκε –  τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Περκέτσι στο 15’ μετά από φάση διαρκείας. Στο 27’ το καλό σουτ του Καργάκη έξω από την περιοχή απέκρουσε με δυσκολία ο Δημητριάδης. Στο 48’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Καργάκη να βρίσκεται σε θέση βολής, με τον Δημητριάδη πεσμένο, αλλά πλάσαρε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια. Την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του ίδιου παίκτη στο 61’, ενώ η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 89’ με τον Δημητριάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του νεαρού Βερνάδου.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης (80’ Τσακάλι), Καργάκης, Καραγιώργης (88’ Βερνάδος), Καραβιώτης.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας στον Φουρφουρά
Επόμενο άρθροΟ Βοσκάκης διευθύνει το ματς της ομάδας μας με Λιβάδια